Krimi

Flere forgiftet i forsøg på at redde mand fra selvmord

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En person meldes død efter en giftgasulykke i Padborg. Foto: Karsten Jürgensen / Pressefotograf Flensborg
Arkivfoto Foto: Annelene Petersen

Politiet sparsom med oplysninger - en meldes død

Forbipasserende indlagt til observation for forgiftning efter fund af bil, der var fyldt med giftgas - angiveligt et selvmordsforsøg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har torsdag morgen kort før klokken 6 ophævet afspærringen ved en plantage nær Padborg, hvor man onsdag aften fandt en bil fyldt med den giftige gas hydrogensulfid.

Ifølge politiets indsatsleder Anders Hansen fandt man i bilen en 10 liters spand med hydrogensulfid, som en mand angiveligt havde forsøgt til at begå selvmord med.

Læs også: Stor aktion i nat: Flere forgiftet med livsfarlig gas

- Hvis der er tale om selvmordsforsøg, er det en højst usædvanlig måde at gøre det på, siger Anders Hansen til TV2 News.

Politiet ønsker ikke at be- eller afkræfte, om selvmordsforsøget lykkedes, og om manden er død.

Den forbipasserende, der anmeldte sagen til politiet, er indlagt med mulige forgiftningssymptomer. Hans tilstand beskrives som stabil, og han er uden for livsfare.

Læs også: Plantage afspærret efter fund af bil med giftig gas

To betjente, der ankom til stedet,blev også indlagt til observation for forgiftning. Desuden klagede ambulancefolk over åndedrætsbesvær.

Beredskabsstyrelsen har været på stedet i løbet af natten til torsdag, og det er lykkedes at uskadeliggøre kemikalierne, så afspærringerne nu er ophævet.

Relaterede

Det læser andre