'Fissan' stukket i halsen juleaften

Realitystjernen Jesper Schumann - kendt som Fissan - blev stukket i halsen juleaften af en indbrudstyv. 

Jesper Schumann, der har medvirket i programmerne 'Kongerne af Rømø' og 'Kongerne af Marielyst', måtte fejre jul på skadestuen efter et blodigt overfald foran hans lejlighed i Århus. 

Fissan forlod sin lejlighed ved 18-tiden juleaften for at tage hen til en ven, hvor han skulle optræde som julemand.

På vej ud af døren overraskede han tre indbrudstyve.

- Den ene havde et koben i hånden og så ud som om han skulle til at bryde ind i opgangen. Da han så mig, slog han ud efter mig med kobenet, men han ramte ikke og vi endte i tumult, fortæller Jesper Schumann.

De to medgerningsmænd forlod først stedet, men vendte tilbage, da de så, at deres kammerat var røget i slagsmål med Fissan.

- Ud af øjenkrogen kan jeg se, at en af dem slår ud efter mig fra siden. Jeg løfter hånden for at afværge slaget, men han rammer mig alligevel. Jeg ser en kniv falde ned på jorden og kan se at der er blod på den, siger Jesper Schumann.

Tyvene løber fra stedet og Jesper Schumann sætter sig ned.

- Mit tøj er helt blodigt. Jeg tager mig til halsen og presser på såret, mens jeg ringer 112. Herefter kommer der politi og ambulance. Jeg kom på skadestuen og er blevet syet med to sting. Heldigvis er såret ikke så dybt, fordi jeg nåede af afbøde slaget, siger Jesper Schumann, der stadig har svært ved at forstå, at han er blevet overfaldet foran sit hjem.

- Det er ikke rigtig gået op for mig. Lige da jeg så kniven, blev jeg rigtig skræmt. Det er ulækkert med de knive, for det kan gå rigtig galt. Hvis ikke jeg havde set ham, kunne han måske have ramt mig i hovedpulsåren, siger Jesper Schumann.

Sagen er meldt til politiet, men desværre nåede Jesper Schumann ikke at få set særlig godt på de to af gerningsmændene. Den ene gerningsmand beskrives som cirka 188 centimeter høj. De var alle iklædt sorte hættetrøjer samt sorte huer og handsker.

Østjyllands Politi bekræfter, at en person er blevet overfaldet med en kniv i Århus midtby juleaften.

- Der er opstået tumult mellem personen og tre gerningsmænd og i den forbindelse bliver han tildelt et snitsår på halsen. Det er en sag, vi ser på med stor alvor, og som hører ind under den hårde voldsparagraf 245, siger vagtchef Thomas Hinge.

Afstemning

Læs også: