Krimi

Familien fandt Anders' lig

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Familien til Anders Mark Hansen var de første, der fandt liget af den 22-årige mekaniker, der lørdag blev fundet dræbt og kvalt i en skov.
En kondiløber så Anders' bil parkeret ved siden af en skovvej. Med hunden Rico på forsædet. Foto: Politifoto
Anders Mark Hansens venner mindes ham med kort og blomster ved gerningsstedet. Foto: Bjarke Bo Olsen

Det var hverken politiet eller en kondiløber, der lørdag eftermiddag fandt Anders Mark Hansens livløse krop i et hjulspor i Kobbelskov på Stevns.

Det var den 22-årige mekanikers nærmeste familie, der gjorde det grufulde fund.

- Det er rigtig nok, at der først er en kondiløber på stedet. Han løber forbi på en markvej og ser en bil, der er parkeret på et lille sidespor. Det er en person fra lokalområdet, der ved, at familien leder efter Anders. Men kondiløberen går ikke helt derhen. Han ser ikke, at Anders faktisk ligger dræbt lige bag bilen, fortæller efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆS

Læs også: Politiet: Sådan døde Anders

I stedet alarmerer kondiløberen Anders Mark Hansens familie, og det er dem, der går de sidste skridt rundt om bilen og finder Anders ligge henover hjulsporet ganske tæt op af bagsmækken.

Relaterede

Det læser andre