Krimi

Familie til offer for muligt giftdrab: Hans død kom som et chok

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Politiet formoder, at denne mand fra Nordsjælland blev dræbt af sin kone. Foto: PRIVATFOTO

Familien til den mand, som ifølge politiet blev dræbt af sin kone, blev chokeret over dødsfaldet. De betegner den afdøde som en stille type.

Manden, som ifølge politiets mistanke blev dræbt af sin kone, var en nørdet type, der havde studeret matematik og arbejdede med computere. Sådan beretter et familiemedlem overfor BT.

- Han har altid været pertentlig. Det hele skulle være i orden, fortæller familiemedlemmet, der ligesom flere af BTs andre kilder fortæller, at det for alvor gik galt i den lille familie, da mandens kone fortalte, at hun ville skilles. Det blev han meget ked af, fortæller familiemedlemmet.

På trods af problemerne i ægteskabet havde ingen i mandens fynske familie forestillet sig, at deres søn, nevø og bror pludselig ville forlade livet mellem den 11. og 12. december 2011.

- Det kom som et chok for os allesammen, at han blev fundet død, fortæller familiemedlemmet, der ligesom politiet angiveligt først troede, at der var tale om et selvmord.

Læs også: Mor sigtet for giftdrab: Det har været et hårdt år

Læs også: Drabssigtet mor skal fire uger bag tremmer

Den opfattelse har dog siden ændret sig, for mandag anholdt politiet den afdøde mands hustru og sigtede hende for at have dræbt sin mand. Ifølge politiets sigtelse har kvinden givet manden flere bedøvelsesmidler til dyr heriblandt hestebedøvelsesmidlet Ketamine. Sidstnævnte angives som årsagen til, at manden afgik ved døden.

Dødsfaldet ramte også mandens far hårdt

- Jeg tror ikke, at man kan beskrive, hvordan det påvirker en, når man skal begrave sit eget barn. Det er så hårdt, fortæller han til BT. Faren har dog ikke lyst til at kommentere sagen yderligere.

Mand voksede op i Svendborg på Fyn, og han blev begravet på Assistenskirkegården i Odense.

Kvinde er efter et grundlovsforhør tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Relaterede

Det læser andre