Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming.
Den 20-årige Simon blev fundet dræbt om morgenen den 23. december i en opgang i Bramming. Foto: Privatfoto/Anett Bruhn

Familien til 20-årige Simon Skovmand, der lillejuleaften blev fundet dræbt foran sin fars lejlighed i Bramming, er i sorg over tabet af deres kære. 'Det er utrolig hårdt for os alle', skriver familien på Facebook.

Den 20-årige Simon Skovmands liv fik en brat ende, da han søndag morgen blev fundet død på trappeafsatsen foran sin fars lejlighed i Bramming. Den unge mand var dolket ihjel - muligvis af sin far. Politiet har i hvert fald sigtet og fængslet Simon Skovmands 46-årige far for drabet.

Den forfærdelige juletragedie har tæret hårdt på den unge mands familie. Det fortæller Simon Skovmands fætter:

- Det er utroligt hårdt for os alle, men vi holder sammen og hjælper hinanden så godt vi kan. Tak for alle de håndsudrækninger og trøst, der er blevet givet i dag, skriver fætteren Martin Skovmand på sin åbne Facebookside.

Søn stukket ihjel med urtekniv - far fængslet i fire uger
SS i billede fra gerningssted
Læs også:
Søn stukket ihjel med urtekniv - far fængslet i fire uger

På siden takker han desuden for alle de mange blomster og lys, som venner og bekendte har tændt ved den opgang, hvor Simon blev fundet.

- Er rørt til tårer over at se hvor mange der siden i går har været forbi, og har haft overskud på trods af alle julens gøremål, skriver Martin Skovmand, der har lagt flere billeder ud af de mange blomster og lys.

Venner i sorg over knivdræbt: 'Ingen fortjener at dø på den måde'
knivdræbte SS
Læs også:
Venner i sorg over knivdræbt: 'Ingen fortjener at dø på den måde'

Den dræbte Simon Skovmand havde tilsyneladende en stor plads i manges hjerter. På Facebook strømmer det ind med kondolencer til familien, og mange af Simons venner sender ham en sidste hilsen.

- Kondolere til jer. Jeg kan ikke stoppe med at ryste. Hvorfor Simon! Husk, jeg elsker jer! Hvil i fred Simon, skriver en veninde, mens en mandlig bekendt skriver:

- RIP, Simon Skovmand. Ikke mange havde mere energi eller flere fremtidsplaner end dig.

Politi: Far sigtet for knivdrab er 'dybt påvirket'
SS indsat 4
Læs også:
Politi: Far sigtet for knivdrab er 'dybt påvirket'

Også Martin Skovmand mindes sin fætter med glæde.

- Jeg kommer til at savne dig rigtig meget, men vil kigge tilbage med et smil på læben, når jeg tænker på alle de gode timer, vi har tilbragt sammen - jeg elsker dig knægt, skriver han.

Simon Skovmand var en ihærdig kortspiller, og både hans fætter og hans lillebror mindes de mange gange, de har spillet poker mod deres kære.

- En stolt, dygtig og ambitiøs pokerspiller, kalder lillebroderen sin sin nu afdøde bror på Facebook. Han har svært ved at forestille dig et liv uden sin elskede bror.

- Elsker dig så højt. Håber på, at du lever videre i os, om ikke andet så i din bror. Altid elsket, skriver lillebroderen.

Juleaftensdag blev Simon Skovmands far, der dog har et andet efternavn end sin søn, fremstillet i grundlovsforhør. Han er sigtet for drabet og er blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook