Krimi

Efter Jonas-drabet: København sammen mod vold i nattelivet

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Her den dræbtes venner med blomster ved drabsstedet (Foto: Claus Bech/Scanpix 2012). (Foto: Claus Bech/Scanpix 2012) Foto: Claus Bech
Den 21-årige mand, som blev dræbt på Bakken i Kødbyen hedder Jonas Thomsen Sekyere. Foto: Privatfoto

Knap 2000 mennesker har på Facebook givet tilsagn om at deltage i en happening, der skal vise modstand mod vold i nattelivet efter drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere på Diskotek Bakken.

LÆS OGSÅ

Læs også: 21-årige Jonas blev dræbt på natklub

Mija Byung, der blandt andet er medstifter af spillestedet Stengade, blev så påvirket af lørdagens hændelser på Bakken, at hun samme dag oprettede et event på Facebook i håb om at samle så mange mennesker som muligt til en klar fælles udmelding: Vi accepterer på ingen måde vold og våben i nattelivet.

LÆS OGSÅ

Læs også: Natklubber stoppede festen: Jonas mindet i nat

- Dette er en begivenhed oprettet i affekt og i empati med mine kollegaer fra Bakken, hvor en ung mand blev stukket ihjel midt på dansegulvet i morges. Nu bliver vi nødt til, i branchen og i det hele taget, at stå sammen og markere, at vi på ingen måde accepterer vold og våben i vores klubber, skriver Mija Byung på Facebook.

SE BEGIVENHEDEN HER

Stifterne af begivenhederne opfordrer til, at man møder op i Kødbyen mandag aften kl. 19.

Relaterede

Det læser andre