Krimi

Drama i Vordingborg: Skyderi kan være led i bandekrig

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Politiet har hele natten arbejdet ved rockerborgen i Vordingborg, hvor der torsdag aften blev affyret flere skud. (Arkivfoto) Foto: Scanpix

Torsdag aften blussede bandekonflikten op igen, da der omkring klokken halv ti blev affyret flere skud ved en rockerborg i Vordingborg.

Selv om politiet på nuværende tidspunkt ikke har fat i gerningsmændene til skyderiet, arbejder efterforskerne ud fra en teori om, at de skal finde i bandemiljøet.

- Vi arbejder ud fra en tese om, at skyderiet hænger sammen med den igangværende bandekonflikt.

Det siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Stefan Jensen, til bt.dk.

- Vi har ingen anholdte, og så kan vi jo ikke klarlægge et motiv 100 procent, men et godt bud kunne være en bandekonflikt, tilføjer han.

Læs også: Skyderi ved rockerborg

Læs også: Skud affyret mod rockerborg

Torsdag aften blev der affyret flere skud mod Bandidos' hovedkvarter på Boulevarden i Vordingborg.

- Der er ikke nogen, der er blevet ramt. Der er ikke nogen, der er kommet til skade. Men der er affyret flere skud med ejendommen, det ligger fast, siger vagtchef Stefan Jensen.

Fem person blev efterfølgende taget med på stationen til yderligere afhøringer.

- Vi tog de personer, der befandt sig på stedet, med til yderligere afhøring for at få klarlagt hændelsesforløbet. Det er ganske normalt, at man tager dem med, der har været på stedet for at kortlægge deres færden, siger vagtchefen.

Han bekræfter, at de fem var iført hvide dragter, da de blev ført væk.

- Det sker for at sikre eventuelle tekniske spor. Det er ganske normalt, siger han.

Relaterede

Det læser andre