25-årig pædofil Sønderborg
Den 25-årige tiltalte ses her (masket ansigt) under et optog iklædt middelaldertøj. Foto: FOTO: Jacob Schultz/jv.dk
Sagen mod 25-årig Sønderborg
Mandag begynder retssagen ved Retten i Sønderborg mod en 25-årig mand, der er tiltalt i 24 forhold med mindreårige piger. Foto: Sonny Munk Carlsen

Sagen mod en 25-årig mand fra Haderslev, der er tiltalt for 22 sexkrænkelser af 10 forskellige piger, fortsætter i dag ved retten i Sønderborg. Her tog sagen en overraskende drejning, idet dommeren fra morgenstunden valgte at bortvise en nævning

- Vi har truffet afgørelse om, at nævning nummer et er inhabil, da han havde kontaktet anklageren umiddelbart efter retsmødets afslutning i mandags. Han havde sagt noget som kan opfattes som sympatitilkendegivelse, lød det fra dommeren. 

Den 25-åriges forsvarer Mikkel Nielsen, forklarer overfor BT, at han så hændelsen mandag ved retsmødets afslutning.

- Jeg ser, at han går hen til anklageren, idet nævningene bliver ført ud. Han skulle have sagt noget i retning af 'godt arbejde.' Derfor bad jeg om at få en ny nævning, da det jo er ret usædvanligt, at man på den måde viser sin sympati, siger han.  

Sagen er nu genoptaget, dog kun med syv nævninge. Her skal den tiltalte afhøres om sexkrænkelser af en 15-årig, som han kom i kontakt med ved at oprette en falsk internetprofil under navnet Signe. 
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook