Krimi

Dna-profil klar: Heidis morder stadig ukendt

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Heidi Abildskovs morder er stadig på fri fod. Interpol er måske politiets sidste håb. Foto: Politi/privat

Nordsjællands Politi har fået svar på dna-prøver fra mordet på 41-årige Heidi Abildskov i Virum, men morderen er ikke i politiets dna-register.

Dna-profilen viste sig desværre at være negativ. Det vil sige, at den ikke findes i det danske dna-register, siger efterforskningsleder Henning Svendsen, til BT.

Læs også: Politiet sidder klar: Afsløres Heidis morder i dag?

Dna-profilen viser, at morderen er en mand, og da han ikke er at finde i det danske politis dna-register, er han muligvis udlænding. Profilen sendes derfor til Interpol, så andre europæiske landes politimyndigheder kan tjekke, om den passer med noget i deres register.

LÆS OGSÅ

Læs også: Dna-svar fredag: Tyv stjal muligvis Heidis mands tøj

- Vi sender nu profilen til vores europæiske kolleger via Interpol og beder dem tjekke deres registre. For vores egen efterforskning betyder det, at vi fortsætter med at køre i de spor, vi har, altså videoovervågning, forhør, undersøgelser, men vi havde selvfølgelig håbet på, der var et match, siger Henning Svendsen, der fortæller, at politiet har fået mange henvendelser, men stadig mangler at finde et afgørende spor i sagen.

Heidi Abildskov blev fundet død i sin have i Virum fredag i sidste uge, og morderen har efterladt tøj og tyvekoster i Heidi Abildskovs bil. Morderen er muligvis flygtet iført tøj, der tilhører Heidi Abildskovs mand, men politiet kan ikke beskrive det nærmere.

Læs også: Dna-svar fredag: Tyv stjal muligvis Heidis mands tøj

Henning Svendsen siger til TV2, at Nordsjællands Politi er nået et pænt stykke vej i sagen, og at de nu må blive endnu skarpere til at samarbejde med deres europæiske kolleger.

Læs også: Kender du denne jakke? Heidis morder var en tyv

Nordsjællands Politi hører stadig gerne fra folk, der mener at have oplysninger i sagen.

Relaterede

Det læser andre