Krimi

Dieseltyve fanget efter politijagt

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Tre dieseltyve fra Rumænien blev taget på fersk gerning på det vestlige Fyn tirsdag aften, da de var på rundtur hos en række virksomheder i et industriområde. Efter en kort biljagt blev de anholdt. Politiet leder stadig efter en fjerde flygtet med-gerningsmand. (Arkivfoto)

Tre rumænske mænd blev sent tirsdag aften anholdt af Fyns Politi efter en kort biljagt. De havde - sammen en fjerde mand - tømt lokale virksomheders tanke med dieselolie.

Tirsdag aften blev flere fynboer mistænksomme over en hvid stationcar, som kørte rundt i et industrikvarter på den vestlige del af øen.

- Vores patrulje spotter fire personer i en hvid stationcar, som de forsøger at standse. Bilen stikker af, og efter en kort eftersættelse kører de ind i et træ.

Det fortæller vagtchefen ved Fyns Politi til bt.dk.

Ingen kom noget til ved uheldet, og politiet kunne umiddelbart efter anholde de to af mændene. De to andre stak af.

- Den tredje anholdt vi lidt senere, da han kom gående i nødsporet på motorvejen, fortæller vagtchefen.

Den fjerde mand er stadig på fri fod.

I bilen fandt politiet en tank med 75 liter dieselolie, og tilbage på gerningsstedet havde de efterladt yderligere 50 liter og sugeredskaber.

De tre bliver afhørt i løbet af formiddagen.

Det læser andre