DF raser: Invandrer-kvinder fastholdes i parallel-samfund

Gardinerne er rullet helt ned, og de mandlige livreddere er blevet bedt om at blive hjemme, når DGI-byen i København søndag åbner for kommunalt støttet kønsopdelt svømning for indvandrerkvinder.

- Det kan være nødvendigt at skabe visse rammer og forhold, som fx kun at tillade kvindelige instruktører på holdene, samt at trække gardiner for vinduerne. Dette gælder også i forbindelse med vores kvindesvømning i DGI-byen – her afspærres alle vinduer med sorte gardiner, og der er kun kvinder (inkl. kvindelige livreddere) tilstede.

Sådan skriver Studenter Settelmentets Boldklub på deres hjemmeside om rammerne, når etniske kvinder søndag får mulighed for at springe ventelisterne til de overbookede svømmehold over og modtage svømmeundervisning mod en lille betaling. Resten er på de private donorer HeyMobil! og TDC's regning, og det er Venstres Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev, der har hjulpet svømmehallen med planlægningen af holdene, og hun er også tilstede ved åbningen af svømmeundervisningen søndag aften.

- Forhåbentlig kan vi lokke nogle af de kvinder, der normalt ikke kommer i svømmehallen til at være fysisk aktive og ændre ved opfattelsen af, at det ikke er at udstille sig selv, hvis man kan tage en tækkelig badedragt på. Måske kan vi kun lokke de her kvinder i svømmehallen, hvis det er kønsopdelt, siger hun

Der er lange ventelister hos svømmeklubberne i Københavns Kommune, da der ikke er svømmehaller nok. Omkring 510 kvinder med anden etnisk baggrund står på venteliste, og 300 af dem vil gennem flere søndage modtage svømmeundervisning uden mænd til stede og uden for normal åbningstid

Afstemning

Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen raser mod Venstre, der 'blåstempler diskrimination', mener han.

- De bliver ikke integreret. De bliver fastholdt i et parallelsamfund, og her kan man tydeligt se, at der er forskel på Venstres og Dansk Folkepartis integrationspolitik. Venstre signalerer nu, at vi skal indrette os efter muslimske værdier og på samme tid diskriminere de etnisk danske borgere, og de velintegrerede indvandrere, der ikke kan bruge svømmehallen i det tidsrum, siger han.

Men den kritik er helt forfejlet, mener Venstre-borgmesteren.

- Svømmeundervisningen foregår jo netop uden for åbningstiden, og skatteyderne kommer ikke til at betale, da det er private donorer, der betaler det. Der er ikke nogen forskelsbehandling i København, og alle kvinder er velkomne uanset etnisk baggrund. Vi prioriterer, at børn og unge dyrker sport, og vi ved, at mange kvinder med anden etnisk baggrund slet ikke kommer, hvis ikke der er specielle tilbud, siger Pia Allerslev.

Nu vil Dansk Folkepartis integrationsordfører have undersøgt, om det er lovligt at lave specielle åbningstider for kvinder.

- Det er dybt principielt, og hvis vi begynder at lave særlige åbningstider til kvinder med muslimsk baggrund, fordi mændene ikke vil have, de bliver set, så er det et skråplan. Derfor vil jeg nu stille spørgsmål til justitsminister Morten Bødskov, om det er lovligt at diskriminere på denne her måde, siger Martin Henriksen, der  kommer med endnu en opsang til Venstre.

- Vi vil opfordre Venstre inde på Christiansborg til at sende et klart signal til Pia Allerslev om, at det ikke er et fornuftigt initiativ.

Er det OK, at Københavns Kommune afholder kønsopdelt svømning for indvandrekvinder?

Deltag i debatten under artiklen
 

Din kommentar

Kommentarer

Velkommen til apartheid i DK.......

Skrevet af Anonym, Torsdag den 20. februar 2014, 19:02

Velkommen til apartheid i DK.......
Hvem sætter begrænsningen for adgang i svømmehallerne??? Mig bekendt er de åbne for alle uanset race, religion osv osv, så hvad sætter begrænsningen?? den danske grundlov eller den enkeltes religion??? Fatter niks af det skal opdeles..... only muslims, only jews, only white? hylekoret har sejret og fejre det med en svømmetur med en politiks korrekt haribo lakrids i den alt for åbne kæft.

Ret ind

Skrevet af Jesper fogtmann, Onsdag den 19. februar 2014, 14:25

Det her er Danmark, her kønsopdeler vi ikke kønnene, bliv i hula bula land hvis i ikke kan lide lugten i bageriet.

Deltager selv

Skrevet af Michela, Tirsdag den 4. december 2012, 23:29

Jeg deltager selv på svømmeholdet, og vi er en god blanding af studerende og mødre og i begge kategorier er kvinder med anden etnisk baggrund såvel som dansk.
Tilbuddet er en virkelig god måde for os studerende at få svømmet, idet der i det hele taget ikke er mange tilbud til studerende/voksne, der ikke er decideret vandskræk, men heller ikke har lært at svømme.
Vi snakker meget med hinanden, og lærer af hinanden, så hele diskussionen omkring at "de" ikke vil være danske, eller omfavne den danske kultur, er noget sludder. Her kan de gøre det på nogle præmisser, hvor man ikke skal forkaste religiøse hensyn, og møde kvinder, der ellers er usikre på deres egen krop, og derfor sætter pris på den private stemning, eller bare andre, der sætter pris på billig svømmeundervisning.

What...???!!!

Skrevet af Per, Torsdag den 20. februar 2014, 18:14

Sig mig, ser du slet ikke hva der foregår mere og mere af, herhjemme..? Hvorfor skal vi gang på gang tage hensyn, til det muslimske mindretal..? Hvorfor er det at der ikke bliver stillet større krav til, at de skal indordne sig en smule efter de gældende regler herhjemme..? Vi tilgodeser i den grad, muslimerne - helt hul i hovedet, da den gruppe der er nævnt i dette indlæg, vil skide den Danske befolkning, en lang march.
Det er lige præcis folk som du, der gør at sån noget kan foregå på dagli plan herhjemme - og bliver værre og værre. Du må værre ganske ung, siden du kan lukke sån en spand lort ud,,, sorry to say

Giver os

Skrevet af John Nerløe, Onsdag den 28. november 2012, 15:52

Danskerne og Danmark giver sig mere og mere over for muslimerne. det skal være slut. Enten bliver de danske ellers må de sendes hjem. Har de fået dansk pas, tag det fra dem, og stop penge strømmen til alle muslimer og brug pengene på danskerne

Svømning for muslimer

Skrevet af Else, Tirsdag den 18. februar 2014, 19:15

Jeg giver dig ganske ret John Nerløe. Vores regering bukker og skraber for alle de fremmede. Hvis de ikke kan indordne sig her i landet, må de tage hjem til deres hjemland. Der bliver gjort alt for meget for at opfylde deres specielle ønsker, og hvad bliver det næste. Skal der så være specielle åbningstider i forretningerne, så de er fri for at se på os danskere eller skal biograferne kun være for dem på specielle tidspunkter. Nej, nu skal vi have stoppet al den leflen for de fremmede.

Smid muslimer ud af landet

Skrevet af John Nerløe, Onsdag den 28. november 2012, 15:44

Det er gået alt for langt, muslimer er gæster i vores land, det har de glemt så de må smides ud af alndet NU

Smid muslimer ud af landet

Skrevet af John Nerløe, Onsdag den 28. november 2012, 15:44

Det er gået alt for langt, muslimer er gæster i vores land, det har de glemt så de må smides ud af alndet NU

Farvel Danmark

Skrevet af Uffe den Spage, Tirsdag den 27. november 2012, 21:33

I gennem århundreder, ja årtusinder har generationer af danskere knoklet for at bygge dette land op. Alt dette ødelagt på 2-3 årtier. Hvor må vores forfædre være stolte af os. Danmark er ødelagt for altid.

utroligt

Skrevet af @, Tirsdag den 27. november 2012, 13:02

ooh God, tænk at i overhovedet gider diskutere om det her. Vidste sku ikke, at danskere var så indebrændt, når det handler om muslimer. Så sørgeligt.. Så sørgeligt at se, at I skriver om alt muligt andet, end hvad artiklen handler om.

.. og forresten; bare rolig, det går ikke udover "jeres" skattepenge. Hvorfor har i så meget ondt i røven over det? Og det er oven i købet efter lukketiden, svømning vil foregå!

Hvis I har så meget ondt i røven over det, så brug dog hellere jeres energi på, at skrive en klagebrev eller hvad I nu vil, til Pia Allerslev.

Fortsæt en go' dag!

SYGT

Skrevet af Hanse, Tirsdag den 27. november 2012, 12:16

Samfundet er sygt.

DER ER MANGE MENINGER OM EN SVØMMETUR I DGI.

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Tirsdag den 27. november 2012, 10:33

Og hvis man isolerer svømmeturen her, så går danmark og danskerne ikke i selvsvin af det!

men når denne svømmetur alligevel kan blive til et endda stort problem - så er det fordi at alle voksne med børn i skolealderen, har prøvet det med at der skal tages hensyn med maden til sammenkomster i klassen, osv. osv.

Og snart kommer de med krav om, at de vil passere rådhuspladsen, uden danskere på pladsen - og skal de så føjes i det ?

Det jeg ser som danmarks største problem - der er at "vi" ikke "dealer" med de reelle problemer som indvandring giver!

indvandring - har allerede ødelagt folkeskolen, vi kan bare ikke lide at sige det højt !!! og derfor får vi ikke løst problemerne der.

Er danskerne så fremmedfjendske - fordi de sætter deres børn i privatskole ? NEJ!

jeg lod mine børn blive i folkeskolen - der er ikke noget, jeg fortryder mere i mit liv. 10 års spild af børnes liv, ikke fordi børnene mangler evner - men folkeskole er mange andre ting, end blot lektier.

Mine børn har gået på 2 skoler med en deling der siger 65% fremmede i slagelse kommune. her var en privatskole med en ventetid på 12 år.

Ungerne fik dagligt bøllebank, og fik taget ting som skoletasker, cykler, tøj og penge - og altid af de fremmede drenge.

Jeg kastede mig ud i dialog med skolen og andre forældrere, kom i klasserådet og deltog i møder med skolebestyrelsen.

Glem alt om det - så længe skoleledelsen, lærere og politikkerene har berøringsangst med indvandring og ikke tør tvinge krav igennem - man løber panden mod muren.......................

Regeringen skal jo gå op imod EU. for i EU sidder der politikkere og bestemmer, at danmark skal tage flygtninge/asyler/indvandrere i så rå mængder - at vi ikke kan følge med i integrationens navn.

I 70% af de familier der er kommet hertil - bakker forældrerne IKKE op om den danske model. De bakker ikke op om folkeskolen, og så skal deres børn da blive helt umulige - og på sigt, tabere og bistandsklienter - det kan ikke være anderledes.

Intet fungerer, uden regler og rammer - Sorry, men sådan er det.

Folkeskolen har et ønske om regler og faste rammer. men det forbliver som ønsker og drømme. For den eneste regel skolen har, er at den IKKE kan bortvise en elev.

den fejl - har privatskolen ikke lavet!

SCI-FI

Skrevet af Ahmed Al-Shakerchi, Tirsdag den 27. november 2012, 10:59

Tillykke,

Den første del af dit indlæg kan gå hen og blive den næste store SCI-FI fil,

En rådhusplads uden danskere? - der er vist et par døde hjerneceller i dit hoved.

Hvad med at forholde sig konkret til selve sagen? - har du læst artiklen overhovedet!

Arbejde?!

Skrevet af Ahmed Al-Shakerchi, Tirsdag den 27. november 2012, 10:11

Hallo - Vågn Op!

Hvor mange herinde kender proceduren med at få et arbejde når man er på Offentlig forsørgelse?

I har verdens mens Uintelligente procedure, det er utroligt svært og problematisk at få et arbejde i danmark når man først er havnet på kommunen.

Reglerne er faktisk sådan at få du et arbejde lige meget hvor mange timer det er så bliver du straffet hårdt.

Man må ikke tjene få meget, kommunen betaler en del af sit løn, tilgengæld er det jo fordel agtigt for arbejdsgiver at i starten er det kommunen der betaler, problemet er så her at kommunen har ikke den nødvendige mekanisme der sender folk i arbejde og lade dem blive der... reglerne er sådan at så hellere være på 100% kontant hjælp. hvorfor ikke lade folk tjene det lidt mere de kan ved at arbejde deltid i starten indtil arbejdsgiver synes medarbejde er OK og kan fortsætte? og så til sidst fri for kommunen? - det er fandme noget svineri, jeg har en far der er uddannet landbrugs gartner, og har erfaring indenfor træer og stueplanter osv osv... han har været i praktik rundt om københavn mange gange,, men da det er sæsonarbejde og kommunen samtidig spænder ben for ham har han ikke fået den fast ansættelse... og så samtidig skal han høre på alle jer brokke hoveder der kun generalisere...

& herre gud fordi i er så hellige at i modtage ikke en krone fra kommunen og kysser staten i hoved og røv og giver dem alle jeres hårdt tjente penge... der er ligeså mange stakkels danskere derude i samfundet der sidder i samme latterlige system. og der er også dem der bare dovner den af på sofaen modtager forsørgelse, spiser pizza fra den lokal pizzaria og så komme her bagefter og sviner pizzariets ejer til og os... hvem kan huske de par stykker udsendelse og nyheder der har lige kørt fornylig i tvet om danskere der ærligt og stolt indrømmer at de er social nasser? en hvis herre robert og en hvis miss mette?? og mange andre...

Igen dobbelt moralske herinde...

Jeg er meget glad for at der findes mange søde danskere og ikke er som jer herinde der er den rigtige svin...

Ahmed.

Skrevet af Mette Haven, Onsdag den 28. november 2012, 23:45

Så utilfreds du er. Vil hellere forsørges 100% af kommunen, mon også du kunne blive det i dit eget land. Syntes ærlig talt at du skulle rejse hjem hvor du kom fra, og husk endelig alle dine fætre og kusiner, tanter og onkler. God tur hjem.

Fuck hjem til dit eget lorteland, hvis du er utilfreds......

Skrevet af Gud, Tirsdag den 27. november 2012, 17:06

De eneste svin er dine forældre, som burde have skyllet dig ud i lokummet. Fucking gedeknepper.

Enig !

Skrevet af Poul, Tirsdag den 27. november 2012, 20:04

Det kan ikke være det gode varme vejr vi har her i danmark
der trækker jer hertil eller hvad ??? Vi "danskere" ved godt
hvad det er - ikke ???

It's not going to happen

Skrevet af Christian, Tirsdag den 27. november 2012, 09:56

Folk der skal have særbehandling for at gå i svømmehallen bliver aldrig integreret.

OK Professor.

Skrevet af Ahmed Al-Shakerchi, Tirsdag den 27. november 2012, 11:19

Selvfølgelig kan man integrere sig og samtidig få sær behandling...

Særbehandling er ikke et problem, kun hvis man vil skabe et problem ud af det.

Der er mange forskellige mennesker i et samfund og alle mere eller mindre gå efter egne interresser.

Har nudisterne så hellere ikke lov til at være her fordi de har tit deres eget stykke strand?

Hvad med de ældre mennesker? - de skal hellere ikke sær behandling?

Vegetare? - de skal bare klappe i?

Det er kun typer som dig der skaber problemer ude af ingenting.

aftalen her er indgået med et dansk sted, i danmark helt legetimt ifølge danske love vedtaget af dansker politikere som er stemt ind af flest danskere...

din typer køre bare i ring og kommer aldrig frem. trist.

Tilbageskridt

Skrevet af Abdul, Tirsdag den 27. november 2012, 21:02

Skik følge eller land fly, så enkelt er det min ven. Mellemøsten befinder sig i middelalderen. Det skal Danmark ikke trækkes ind i.

Godt indlæg Ahmed

Skrevet af Plet, Tirsdag den 27. november 2012, 16:16

Du har helt ret Ahmed.
Jeg er enig.

alt for smålige

Skrevet af Ahmed, Tirsdag den 27. november 2012, 09:41

Godt at hele danmark er fyldt med sådanne type danskere der er herinde. for hold kæft hvor i går i alt for små sko.

I er godt nok dobbeltmoralsk hele bundtet. & så er jeres tanke gange totalt indhyllet i had til Flygtninge & Muslimer...

Det i har ondt i røven over i dette tilfælde at i kan ikke gøre en skid, hvorfor??? fordi lige netop denne gruppe menneske har handlet helt lovligt, ingen love er brudt og ingen kan komme og sige noget,, aftalen er indgået med svømmehallen som jeg formoder er dansker der styr den! så de må være glad for det, det jo en foretning og de har garanteret ikke tid til at høre på alle jeres børne-brok.

Jeg har ondt af jer! - i kæmper mod jeres egen love og regler denne gang. og så er i fyldt med lorte fordomme til halsen.

& så er der nogen herinde der er rejser til udlandet holde ferie og så kommer hjem og fortæller alt muligt pis.

Fejl

Skrevet af Ahmed Al-Shakerchi, Tirsdag den 27. november 2012, 09:55

Godt at ikke hele danmark er.... (skulle der står i starten af mit indlæg, beklager)

Hvor er jeg træt af at høre på alle jeres fordomme!!!

Skrevet af anonymous, Tirsdag den 27. november 2012, 09:37

Dagens Danmark er der næsten ingen mennesker i svømme hallerne !! ikke som da jeg var ung da man fik en farve og blev kaldt op af vandet.
Hvorfor skal muslimer ikke have lov til at svømme ? hvorfor skal vi behandle hinanden som alt andet send mennesker ? hvorfor kan vi ikke alle sammen få det bedste ud af det med hinanden? er træt af alle folk fordomme!! folk tænker kun på muslimer og terror!!! hvorfor kigger DANSKERNE ikke på den klamme regering vi har og deres beskidte politik de føre!! de krisge de har støtter op om ! bar se den måde de behandle den enkelte dansker i VORES land!!! HVORNÅR FÅR DANSKERNE NOK????

Dumhed og misforstået godhed....................................

Skrevet af MP, Tirsdag den 27. november 2012, 01:40

I USA har muslimer ikke noget at skulle have sagt, eller kræver særbehandling... de ved at de intet får .. men må tilpasse sig, eller rejse.

USA er en ny blandet befolkning og et stærkt land, og hvis vi havde behandlet muslimerne som danskere, da de kom i 60-70érne... og ikke taget særhensyn, havde Danmark set anderledes ud. Så skulle de hurtigt acceptere vores skik og regler, om dem som havde problemer havde rejst retur fra mærkelige Danmark i nord. De havde sansynligvis så valgt at flygte/rejse hjem, eller til andet muslimsk naboland, hvor de bedre kunne falde til.

Så havde vi stadigvæk haft vores lille andedam.

Hørt :-)

Skrevet af Maria, Tirsdag den 27. november 2012, 02:44

Jeg er SÅ enig !

ØV spild af skattepenge

Skrevet af Jan, Tirsdag den 27. november 2012, 01:33

Muslimerne stjæler vores svømmehal, og dropper vores juletræ.

De er truende i trafikken og kører som sindsyge.

De går med våben, og vorers fængsler, er fyldt til randen med muslimer.

Drengene bliver opdraget som konger og er dovne, derfor ender de i kriminalitet, og de muslimske piger tager uddannelse og drengene må bede om lommepenge. Tabere...

De kræver og fylder, det gør de østeupæiske borgere ikke, de er flittige, og passer sig selv.

Hvad kan vi bruge yderligt gående muslimer til ? Dem er der for mange af, selv i 3 generation.

Ommvendt racisme!

Skrevet af Pedersen, Tirsdag den 27. november 2012, 00:57

Problemet er jo, at muslimer ALTID skal have særbehandling,-
de kommer først i rækken,- så må vore egne borgere vente,- VI skal tage hensyn til deres skikke og tro,- ikke dem, der skal tage hensyn til os, vi skal finde os i at vore unge og gamle bliver slået ned på det groveste og frastjålet deres ting og penge,- mens politiet er blinde og døve, kort sagt ligeglade!
Skatteydernes kroner skal gå til for altid uintegrerbare, utilpassede, -møguopdragne unge indvandrere,- samt familier, mens der skal spares på vore ældres mad, og andre fornødenheder,- (og os andre skal pukle for samfundet, )brokker de sig over disse uretfærdigheder og svinske behandling, som de får af det syge samfund? NEJ!
Ville muslimer i dette land finde sig i det samme?
ABSOLUT NEJ! Der ville blive opstand og ballade af den anden verden!
Hvor er vi DANSKERE dresserede og går med skyklapper på,- ingen tør stå sammen og gøre noget,- og vi finder os i alt for meget!
Hvornår får vi nok?

Forbud mod tvangsægteskaber

Skrevet af Annalise, Mandag den 26. november 2012, 23:49

Maryam 22:54

Så er vi nok også MINDST 2, der ryster på hovedet over regeringens fromme "tro" om, at man kan stoppe tvangsgiftermål ved at indføre hårdere straffe.
Vil man dette uværdige, uretfærdige uvæsen til livs, må der vist et FORBUD til. Intet mindre. Med udvisning af landet for de imamer, og også fædre, der trodser forbudet. For i mine øjne er tvangsgiftermål at sammenligne med menneskehandel - og et dyrebart liv, der bliver stjålet fra den tvangsgiftede.
Det er mig en uhyrlig tanke.
Og igen et svigt overfor en gruppe mennesker, som vi ikke kan forsvare at lade passere i et nutidigt samfund som vores.

anti-integration

Skrevet af I.Hansen, Mandag den 26. november 2012, 23:42

Ja kvinderne holdes i parallelsamfund - og de holder også hinanden fast i det -kvinderne altså.

F.eks. er det helt almindeligt at en familie taler dansk - undtagen kvinden....hvorfor lærer de ikke dansk af familien???

F.eks. mange unge piger får fine eksamener og uddannelser, men når de bliver gift og får børn, bliver de hjemmegående...på overførselsindkomst.

Oprøret skal komme fra kvinderne - de er også traditionsbærere
- måske endda især traditionsbærere.

Så længe de har et valg -vælger de det de kender....

Der var venteliste til svømning - og ud af dem, krævede ike alle særbehandling.....de ér kommet ud i den virkelige virkelighed....så må resten lære, at det er altså sådan det er!! -når nogen kan, så kan DU også!!

Tænk hvis der var tilsvarende indsats for ensomme danskere, for at få dém ud i sociale sammenhænge...Nr Bro er fyldt med særtilbud..ja der hænges endda sedler op i opgangene, de hentes nærmes på dørtrinet.

Næææ kvinder uden skolegang, skal gå i skole (folkeskoleagtigt) -og dermed komme hj.fra...og børnene i inst - dét vil være integration!! -og inklusion!
Dermed tager man også spørgsmålet om, om manden kan sige nej -væk...for det er lov og ikke til diskussion.