Krimi

Dansker anholdt for børne-sex

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den 43-årige dansker på politietstationen i Pattaya. Foto: Fra Pattaya One News

En 43-årig dansk mand blev søndag anholdt i Pattaya for at have bestilt en 14-årig pige til sex.

Danskeren blev anholdt sammen med en 32-årig lokal kvinde, der er mistænkt for at sælge mindreårige til sexkunder, skriver den thailandske avis Pattaya One News.

Da den 32-årige kvinde skulle anholdes, fandt politiet hende i fuld færd med at sælge en kun 14 år gammel pige til den 43-årige dansker.

I stedet for at anholde kvinden med det samme, fulgte politiet efter både hende og danskeren, der sammen forsvandt ind på et hotelværelse med pigen.

Den 32-årige kvinde blev anholdt, da hun kort efter forlod hotelværelset igen og efterlod den 43-årige dansker alene med pigen.

Politiet brød derefter ind på hotelværelset, hvor den 43-årige blev anholdt. Han har efterfølgende nægtet, at han har rørt den 14-årige pige. Han har dog indrømmet, at han bestilte pigen hos den 32-årige kvinde for at have sex med hende.

TIP:
Ved du noget?
Tip B.T. HER.

Breaking:
Læs nyhederne, mens de sker. Tilmeld dig BT.dks Mobil Breaking News tjeneste, og bliv opdateret på de vigtigste begivenheder i Danmark og verden, straks efter de er sket – det er gratis!

Det læser andre