Knivstikkeri
Elever på Københavns Tekniske Skole. Foto: Nikolai Linares
Knivstik
Knivstik på Nørrebro på Teknisk Skole på Rebslagervej. Foto: Nikolai Linares
Knivstik
Knivstik på Nørrebro på Teknisk Skole på Rebslagervej. Foto: Nikolai Linares
Knivstik
Knivstik på Nørrebro på Teknisk Skole på Rebslagervej. Politiets teknikere leder efter spor. Foto: Nikolai Linares
Knivstik
Knivstik på Nørrebro på Teknisk Skole på Rebslagervej. Tre unge studerende der ikke ville have taget billeder forfra. "Det her er hverdag for os", fortalte de. Foto: Nikolai Linares
Voldsomt knivstikkeri i København
Politi på Rebslagervej i København mandag morgen den 11. februar efter et voldsomt knivstikker overfald. (Foto: Nikolai Linares/Scanpix 2013) Foto: Nikolai Linares

Der mødte nogle af eleverne på Københavns Tekniske Skole på Rebslagervej i Københavns nordvest-kvarter et chokerende syn på deres første skoledag mandag morgen. En 22-årig elev nåede nemlig aldrig til sin undervisning på tandtekniker-studiet, da han blev modtaget af et tæskehold, der slog ham med køller og efterfølgende med en kniv stak ham seks gange forskellige steder på kroppen.

Se flere billeder hos localeyes.dk

Flere vidner fortæller til bt.dk, at de er meget chokerede og rystede over det brutale overfald, som efter eget udsagn langt fra er noget, de på skolen i det til tider uroplagede kvarter, ellers er vant til. 

Knivstikker på teknisk skole, København


Det voldsomme knivstikkeri fandt sted omkring kl. 8 og vidner fortæller, at der var tale om 3-5 gerningsmænd iført elefanthuer, der stod klar til at modtage den 22-årige elev, da han ankom til skolen. Efterfølgende er flere mænd set køre fra skolen i en Toyota, der blev efterfulgt af en anden bil, formentlig også en Toyota.

Ikke langt fra skolen ved Bispebjerg Bakke har politet fundet en udbrændt sølvfarvet Toyota Avensis, og politiet oplyser, at der nu er beslaglagt tre biler, der sættes i forbindelse med sagen.

TV: Politiet afspærrer skole

Politiet har anholdt en 19-årig mand, der er til afhøring. Den 22-årige elev er overført til Righospitalets Traumecenter og er udenfor livsfare. 

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook