Krimi

Chokerende syn på første skoledag: Tæskehold ventede på knivoffer

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Der mødte nogle af eleverne på Københavns Tekniske Skole på Rebslagervej i Københavns nordvest-kvarter et chokerende syn på deres første skoledag mandag morgen. En 22-årig elev nåede nemlig aldrig til sin undervisning på tandtekniker-studiet, da han blev modtaget af et tæskehold, der slog ham med køller og efterfølgende med en kniv stak ham seks gange forskellige steder på kroppen.

Se flere billeder hos localeyes.dk

Flere vidner fortæller til bt.dk, at de er meget chokerede og rystede over det brutale overfald, som efter eget udsagn langt fra er noget, de på skolen i det til tider uroplagede kvarter, ellers er vant til. 

Læs også: Voldsomt knivstikkeri på skole: Ung mand stukket seks gange

Det voldsomme knivstikkeri fandt sted omkring kl. 8 og vidner fortæller, at der var tale om 3-5 gerningsmænd iført elefanthuer, der stod klar til at modtage den 22-årige elev, da han ankom til skolen. Efterfølgende er flere mænd set køre fra skolen i en Toyota, der blev efterfulgt af en anden bil, formentlig også en Toyota.

Ikke langt fra skolen ved Bispebjerg Bakke har politet fundet en udbrændt sølvfarvet Toyota Avensis, og politiet oplyser, at der nu er beslaglagt tre biler, der sættes i forbindelse med sagen.

TV: Politiet afspærrer skole

Politiet har anholdt en 19-årig mand, der er til afhøring. Den 22-årige elev er overført til Righospitalets Traumecenter og er udenfor livsfare. 

Relaterede

Det læser andre