Biler udbrændte: Ukendt brandstifter hærgede i Aalborg

To aalborgensiske familier bare 100 meter fra hinanden i området Vejgaard vågnede op til en yderst ubehagelig overraskelse i nat.

Deres biler og carporte stod i lys lue, og selv om brandvæsnet blev tilkaldt, udbrændte både biler og carporte begge steder. Nordjyllands Politi ser med stor alvor på sagen og er sikre på, at det er en brandstifter, der har været på spil.

- De to brande opstår mindre end 100 mindre fra hinanden, og de opstår på nøjagtigt samme tid. Bilerne har været parkeret et stykke tid, så de ville ikke bare bryde i brand af sig selv. Vi er ikke i tvivl om, at brandene de er påsatte, siger
vagtchef Poul Badsberg.

Årsagen til brandene kender politiet endnu ikke, men skal i løbet af de næste par dage undersøge sagen nærmere.

- Det er ikke til at sige, om det er en pyroman, der er på spil, eller om det er drengestreger, der er havnet i den grove ende, siger Poul Badsberg.

De to brande opstod på Kildevældsvej, hvor en Citroën i en carport udbrændte, og på Øster Sundby Vej, hvor en stor dobbelt fritliggende carport udbrændte sammen med en firehjulstrækker.

Det er kun knap to måneder siden, en brandstifter hærgede i Aalborg Øst. Nordjyllands Politi mener dog ikke, at der umiddelbart er en sammenhæng mellem de to brandstiftere.