Krimi

Bedemand drejer nøglen om efter HA-trusler

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den tidligere rocker Lars Jensen og hans kone Marianne. Foto: Andreas Beck

Kampen mod Hells Angels blev for meget for den sønderjyske bedemand Lars Jensen

I november sidste år blev et drabsforsøg, iværksat af rockergruppen Hells Angels, afværget i sidste øjeblik. Og lige siden har den sønderjyske bedemand Lars Jensen og hans familie levet under politibeskyttelse.

Men selvom såvel Lars Jensen som hans kone Marianne overfor bt.dk ved flere lejligheder har stået fast på deres ret til at leve et normalt liv i al åbenhed, er presset på familien tilsyneladende blevet for stort og de har valgt at afvikle forretningen.

- Det er klart, at når man bliver ringet op af politiet og får at vide, at der har været et drabsforsøg, så er det som at få smidt en håndgranat ind i sit liv. Det ene øjeblik er du ved at køre ungerne til gymnastik og lave aftensmad. Det næste får du at vide, at HA er i gang igen. Og har tænkt sig at komme med flere angreb for at beholde overraskelsen, som Lars Jensen i starten af december fortalte til BT.

Læs også: HA ville likvidere eksrocker

Læs også: Jønke: Bedemand er et psykiatrisk tilfælde

Hans kone Marianne var den lejlighed heller ikke upåvirket af situationen, men fast besluttet på, at parret nok skulle klare sig gennem også denne fase af deres liv.

- Selvfølgelig bliver jeg ked af det nogle gange og får en grædetur, fordi det er så hårdt. Men så er Lars der jo, sagde Marianne den gang.

Læs også: Eks-rocker og frue: Vi kæmper sammen mod HA

Nu har parret så besluttet at sig farvel og tak til forretningen, og skriver helt kortfattet i en pressemeddelelse, at de seneste måneders turbulens har fået dem til afvikle forretningen og opsige personalet i den store bedemands-, stenhugger- og blomsterforretning.

Hvad der videre skal ske er uvist.

Parret har tidligere været på flugt fra Hells Angels og måttet leve under jorden.

bt.dk har forgæves forsøgt at få en uddybende kommentar fra Lars Jensen.

Relaterede

Det læser andre