Krimi

Barndomsven mindes dræbt ven: Jonas er med Gud i Himlen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

- Vi genfandt hinanden ved jurastudiet. Nu trøster jeg mig med, at Jonas er ved Gud i Himmelen, siger knivdræbte Jonas' barndomskammerat, Kayeeh Piroz til BT ved aftenens mindehøjtidelighed på Vesterbro, København. Foto: Martin Sylvest Andersen

Flere hundrede mennesker, unge som gamle, venner og fremmede, mindedes mandag aften 21-årige Jonas i en tavs fakkel-protest mod vold i nattelivet.

Læs også: Se billederne: Her mindes de Jonas

Midt i lyshavet stod Jonas' barndomsven, Kaaveh Piroz, dybt berørt, men fattet:

- Vi er venner fra vores barndom i Valby, og vi genfandt hinanden på jura-studiet, fortæller Kaveeh til BTs reporter på stedet.

- Jeg er meget berørt af, at der er mødt så mange op, og jeg trøster mig med, at Jonas er med Gud i Himlen. Det er vigtigt, at vi står sammen om det budskab, der er her i aften, nemlig at vi ikke vil have vold i nattelivet.

Læs også: Hundreder mindes dræbte 21-årige Jonas: Gråd, hvisken og lys mod vold

- Jeg kunne godt ønske mig, at d. 17. november blev markeret hvert år, ved at vi boykottede nattelivet, sagde Jonas' ven midt i det tavse lysende menneskehav, der også talte Københavns overborgmester Frank Jensen, der sagde til BT, at han var mødt op for at lægge afstand til det meningsløse drab på Jonas:

- Jeg er også mødt op i sympati med Jonas' familie. Der er behov for at markere, at det ikke er sådan et København, vi vil have, sagde Frank Jensen til BT.

 

Relaterede

Det læser andre