KØB PLUS!

Bandidos-rockere tiltalt for overfald

Retten. En 40-årig mand kontaktede en ung pige via internettet, mødtes med hende i Doktorparken, men før han fik talt med hende, blev han angrebet og bortført af fire mænd.

Randers: En sag om grov vold tog sin start i går i retten i Randers. To fuldgyldige Bandidos-medlemmer sidder tiltalt for at have overfaldet en 40-årig mand, der mødtes med en ung, mindreårig pige efter chat på internettet. Det skriver Randers Amtsavis.

Denne pige er papdatter til den ene tiltalte, en 33-årig mand, og den anden tiltalte er hans klubkammerat på 40 år. Begge nægtede sig skyldige i at have overfaldet den 40-årige med slag og spark sammen med to andre ved Parkboulevarden torsdag 6. september, De ville heller ikke erkende at have tvunget offeret ind i en bil og kørt ham til et skovområde ved Kåthedevej i Fårup. Her skulle den 40-årige være udsat for flere slag og spark i ansigtet og på kroppen, slået med en kæp på kroppen, sprøjtet med en peberspray i ansigtet og på kønsdelene, og man skulle have forsøgt at stikke en kæp op i hans endetarm. Han blev betydeligt skadet med 39 læsioner til følge, herunder brud på ansigtsknogler, lunger og ryg samt hudafskrabninger og blodudtrædninger overalt på kroppen og i ansigtet.

Offeret er selv sigtet i en sag, nemlig i det, der kaldes optakten til overfaldssagen. Han er sigtet for forsøg på seksuel omgang med en mindreårig, men sagen er ikke kommet videre endnu. Han blev i retten forklaret, at han ikke behøvede at sige noget om den sag, men at han måtte holde sig til sagen om overfaldet på ham. Sagen kører for retten igen fredag.