Krimi

Anholdt sigtet for manddrab: Nikolajs venner samlet i sorg

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: Privatfoto/Bax Lindhardt
Den 28-årige Nikolaj Daniel Dyrner, der har været forsvundet siden natten til torsdag, hvor han besøgte en ven i en lejlighed i Lyngby, blev tirsdag aften fundet død på lejlighedens altanen. Venner samles foran lejligheden. Foto: Bax Lindhardt

De tætteste venner af afdøde Nikolaj Daniel Dyrner var mødt op efter han i går blev fundet på sin vens altan. Frustration over hvor lang tid det tog at finde ham fyldte meget i de fremmødtes hoveder

Vennerne til den 28-årige afdøde Nikolaj Daniel Dyrner mødtes i Lyngby, hvor han kommer fra. Nikolaj Daniel Dyrner forsvandt natten til torsdag i sidste uge, da han skulle besøge en ven på Lyngby Hovedgade 104. Der blev han også fundet, død.

I dag var der dukket 20 af Nikolaj Daniel Dyrners venner op lige nedenfor den lejlighed, hvor Nikolaj blev fundet, hvor de lagde tulipaner og tændte lys, der dannede et hjerte - og en enkelt lille flaske bitter af mærket Underberg.

De 20 venner stod sammen og holdt om hinanden, mens nogle af dem ikke kunne holde tårerne tilbage.

Læs også: Far til forsvundne Nikolaj: Politiets arbejde går for langsomt

En af de fremmødte var barndomsvennen Kim Funder, der følte en stor frustration over tabet.

- Jeg forstår ikke, hvorfor politiet ikke opdagede noget før, at han lå i den lejlighed. Det er sådan noget, der kun sker på film. Det er vildt frustrerende, at man måske har stået ved siden af en morder i den seneste tid, siger Kim Funder.

Kim Funder husker særligt sin ven for hans uselviskhed.

- Nikolaj var typen, der hjalp andre før han hjalp sig selv, siger Kim Funder.

Nikolaj Daniel Dyrner skulle giftes om to måneder med sin kæreste, og skulle flytte ind i et hus, som Nikolaj var ved at bygge. Her har vennerne tilbudt at de vil bygge huset færdigt for hende, hvis hun vil det.

Personen der bor i lejligheden, som Nikolaj blev fundet i, bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13 i dag. Han er sigtet for manddrab.

Se video: Nikolajs lig fundet på altan

 

(Hvis du læser med fra mobilen - klik her for at se videoen)

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Relaterede

Det læser andre