Anders stoppede ved kirke før sin død

Den 22-årige Anders Mark Hansen, der lørdag 3. marts 2012 blev fundet forslået og kvalt i Fællesskoven på Stevns af sin familie, gjorde et mystisk to minutter langt stop før sin død.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der mener stoppet skete fredag eftermiddag kl. ca. 16.45.

- Han kørte fra sit hjem ad Lyderslev Bygade i retning fra Nørrehusvej. Mellem Spar-købmanden og Lyderslev Kirke holder han så ind til siden i måske to minutter. Vi har flere, der har set ham, og de mener ikke, han går ud af bilen, siger vicepolitiinspektør Per Heide Sørensen til bt.dk.

Samtidig er der heller ingen vidner, der har set andre gå hen til bilen eller stige ind i den. Men folk landsbyen husker, at Anders' muskelhund Rico var med på forsædet.

LÆS Politiet: Hunden er vores bedste vidne

Per Heide Sørensen medgiver, at stoppet midt i den lille by kan være ganske vigtigt.

- Det kan sagtens være, han aftaler at mødes med nogen. Hvad han laver, hvorfor han holder stille, vi ved det ikke, siger Per Heide Sørensen.

Er politiet i besiddelse af den dræbtes mobil telefon, vil efterforskerne kunne se, om han har talt med nogen, men den oplysning vil Per Heide Sørensen ikke løfte sløret for.

Betjente har siden drabet foretaget omkring 90 afhøringer af lokale, men indtil videre uden resultat.

Derfor efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi påny folk, der kan have set den mørke VW Polo, registreringsnummer XP96043, den fredag eftermiddag.

- Midt- og Vestsjællands politi vil derfor gerne i kontakt med personer, der har set Anders Mark Hansen eller hans bil pågældende tid og sted, lyder det fra politiet.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08