Krimi

Anders stoppede ved kirke før sin død

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

En kondiløber så Anders' bil parkeret ved siden af en skovvej. Med hunden Rico på forsædet. Foto: Politifoto
Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser nu atter vidner i sagen om drabet på 22-årige Anders Mark Hansen, der blev fundet dræbt 3. marts 2012 i Fællesskoven på Stevns - formentlig dræbt fredag aften. Han er sidst set kl. 16.45, da han gjort et stop mellem den lokale Spar-købmand og Lyderslev Kirke.

Den 22-årige Anders Mark Hansen, der lørdag 3. marts 2012 blev fundet forslået og kvalt i Fællesskoven på Stevns af sin familie, gjorde et mystisk to minutter langt stop før sin død.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der mener stoppet skete fredag eftermiddag kl. ca. 16.45.

- Han kørte fra sit hjem ad Lyderslev Bygade i retning fra Nørrehusvej. Mellem Spar-købmanden og Lyderslev Kirke holder han så ind til siden i måske to minutter. Vi har flere, der har set ham, og de mener ikke, han går ud af bilen, siger vicepolitiinspektør Per Heide Sørensen til bt.dk.

Samtidig er der heller ingen vidner, der har set andre gå hen til bilen eller stige ind i den. Men folk landsbyen husker, at Anders' muskelhund Rico var med på forsædet.

LÆS

Læs også: Politiet: Hunden er vores bedste vidne

Per Heide Sørensen medgiver, at stoppet midt i den lille by kan være ganske vigtigt.

- Det kan sagtens være, han aftaler at mødes med nogen. Hvad han laver, hvorfor han holder stille, vi ved det ikke, siger Per Heide Sørensen.

Er politiet i besiddelse af den dræbtes mobil telefon, vil efterforskerne kunne se, om han har talt med nogen, men den oplysning vil Per Heide Sørensen ikke løfte sløret for.

Betjente har siden drabet foretaget omkring 90 afhøringer af lokale, men indtil videre uden resultat.

Derfor efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi påny folk, der kan have set den mørke VW Polo, registreringsnummer XP96043, den fredag eftermiddag.

- Midt- og Vestsjællands politi vil derfor gerne i kontakt med personer, der har set Anders Mark Hansen eller hans bil pågældende tid og sted, lyder det fra politiet.

Relaterede

Det læser andre