Krimi

Amins kone: De må have taget fejl

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Amin Skov, arkivfoto. Foto: Sonny Munk Carlsen

Amin Skovs familie støtter op om ejeren af restaurant Vejlegården, efter han er blevet anholdt for brandstiftelse i sin egen restaurant.

- Det kan han ikke have gjort. Jeg kender den mand så godt. Så havde jeg aldrig ladet ham leve med min datter. Han har ikke stukket ild i noget, som var vores drøm, siger Amin Skovs svigermor til TV2 Nyhederne.

Den omtalte ejer af Vejlegården blev tirsdag formiddag anholdt og sigtet for natten til 21 december at tænde ild til sin egen restaurant, da politiets efterforskning peger på, at han selv har anstiftet den.

Amin Skov blev indlagt efter branden og påstår, at han blev overfaldet, inden ukendte gerningsmænd satte ild på stedet og efterlod ham til flammerne.

Også den anholdtes kone bakker op om sin mand.

- Det kan ikke passe, at det er ham, der har gjort det. De (politiet, red.) må have taget fejl og må grave noget dybere, siger Maria Lykke Skov til TV2 Nyhederne.

Amin Skov kan risikere op til ti års fængsel, hvis han dømmes skyldig.

Vejlegårdsagen - kort fortalt

November 2011: Amin Skov overtager forpagtningen af Restaurant Vejlegården i Vejle. Han opsiger stedets hidtil gældende overenskomst med fagforbundet 3F og tegner i stedet overenskomst med Kristeligt Fagforening.

December 2011: 3F varsler konflikt mod Vejlegården.

Marts 2012: 3F stiller med 50 blokadevagter foran restauranten. De mødes af moddemonstration af Venstres Ungdom og Liberal Alliances Ungdom.

April 2012: 3F inddrager en række øvrige LO-forbund i sympatikonflikter. Der har været daglige blokader lige siden.

November 2012: Arbejdsretten afgør, at 3Fs konflikt er lovlig, men at forbundet dog er gået for vidt i visse tilfælde.

21. december 2012: Der opstår brand på Vejlegården, og der er flere arnesteder. Amin Skov indlægges med røgforgiftning. Restauranten har ikke været genåbnet.

22. januar 2013: Amin Skov sigtes af Sydøstjyllands Politi for selv at stå bag branden på Vejlegården.

Relaterede

Det læser andre