Krimi

Ægtepar overfaldet - afbrød indbrudstyve

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Et ægtepar fik her til aften noget af en forskrækkelse, da de lukkede sig ind i deres hjem i Kirke Hyllinge nær Roskilde. To indbrudstyve var nemlig i fuld gang med at tage for sig at parrets inventar, og da manden ikke ville finde sig i tyvenes foretagende, udviklede situationen sig drastisk.

- Manden forsøger ganske kortvarigt at tilbageholde den ene, men får så sprøjtet noget peberspray i øjnene, og så tager gerningsmændene flugten, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Parret har ikke været i stand til at give politiet et videre grundigt signalement af de to gerningsmænd, men politiet fortæller bt.dk, at man vil genoptage efterforskningen i morgen. Om sagen efterforskes som hjemmerøveri eller indbrud er endnu ikke afgjort.

- Indtil videre har vi registreret det som indbrud, og så er det kvalificeret vold. Men når vores jurister får tygget på det, og vi har fået kendskab til flere detaljer i sagen, så kan det godt være, at det ender med hjemmerøveri. Den store forskel på de to ting ligger jo i strafferammen, fordi hjemmerøveri straffes en del hårdere, siger Vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Relaterede

Det læser andre