72-årig kvinde omkommet i stormen

En 72-årige kvinde mistede livet, da den varebil, hun kørte i sammen med sin søn, blev revet omkuld i stormen

Stormen var torsdag aften skyld i et dødsfald i Midt- og Vestjylland. Her var den 72-årige kvinde passager i en varebil, hvor hendes søn sad bag rettet, da stormen pludselig tog fat i bilen på Vilhelmsborgvej mellem Krunerup og Holstebro og kastede den ud i rabatten. Her landede den på siden, men det lykkedes sønnen at kravle ud. Umiddelbart efter ulykken opdagede en forbipasserende patruljevogn ulykken, og betjentene på stedet fik hurtigt slået alarm og ringet efter en ambulance.

Live: Følg Bodils hærger

- Sønnen formår at kravle ud af venstre sidevindue, men hans 72-årige mor har ikke kræfterne til at kravle samme vej ud. Man får så fjernet forruden og hjulpet hende ud den vej. De er begge uskadte, men der bliver alligevel ringet efter en ambulance. På vej mod Herning Sygehus får hun det pludselig dårligt og går i chok, og til sidst afgår hun ved døden, fortæller vagtchef Kjeld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken, og der skal i morgen holdes ligsyn for endelig at fastslå, dødsårsagen.

Live: Følg Bodils hærger

- Sønnen er selvfølgelig chokeret over at miste sin mor på den måde. Hun virkede uskadt, men hun har diabetes, og jeg skal ikke gisne om, hvorvidt det spiller ind, eller om hun simpelthen dør, fordi hun går i chok, siger vagtchefen.

Kvinden er fra en lille by ved Lemvig-området, og de pårørende er nu underrettet.

Læs også: