57-årig kvinde og fire-årig dreng død i brand: Forsøgte at redde sig ud på taget

Naboer og familiemedlemmer var vidne til den 57-årige kvindes desperates flugt fra den voldsomme brand i Løgstør. Kvinden blev dræbt, da hun faldt ned fra et vindue under branden, mens en fire-årig dreng blev fundet død i lejligheden.

- Kvinden falder formentligt, fordi hun er ved at klatre op på taget, mens den fire-årige dreng brænder inde i lejligheden. Den fire-årige dreng og kvinden er familierelateret, men ikke mor og søn, oplyser efterforskningslederen, vicepolitikommissær Henrik Staal, fra Nordjyllands Politi.

Ifølge politiets foreløbige oplysninger, var det en søn, der hjalp kvinden med at flygte op på taget. Han er i god behold og er sammen med fem andre familiemedlemmer blevet bragt på skadestuen med røgskader. Ifølge politiet tyder alt på, at flere familiemedlemmer har stået nede på gaden og overværet kvindens flugt fra flammerne.

Politiet kan endnu ikke sige noget om årsagen til den voldsomme brand.

- Der bliver først undersøgelser af brandstedet i morgen, fordi det først lige er stoppet med at brænde. Derfor får vi først teknikere ud i morgen, oplyser Henrik Staal.

Læs også: