Krimi

3F-kameraer viste, hvem der ankom til Vejlegården

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Overvågningsbilleder fra brandnatten viser, hvem der ankom til Amin Skovs landskendte spisested, Vejlegården, som han forpagter (arkivfoto). Foto: Claus Fisker

Danmarks mest kendte restauratør, Amin Skov, er i dag onsdag i grundlovsforhør i sagen om en mistænkelig brand på Restaurant Vejlegården.

Politiet vil have varetægtsfængslet Amin Skov, fordi man mener, at han står bag branden på restauranten 21. december sidste år.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at en overvågningsvideo indtil videre er anklagerens bedste bevis mod Amin Skov.

Billeder stammer fra overvågningskameraer på 3F's bygning tæt ved restauranten. Egentlig skulle de kun vise 3F's eget område, men kameraerne dækker tilfældigvis en hel del mere.

Læs også: Læs hele vores LIVE-dækning: Amin Skov sat på fri fod

Følg livedækningen fra mobilen her.

På billederne ses vejen foran restauranten. På et tidspunkt ses en hvid varevogn ankomme på brandnatten. Politiets teori er, at varevognen er den samme, som Amin Skov har lejet tidligere på ugen. Kameraet viser ikke på noget tidspunkt andre biler ankomme.

Senere viser samme kameraer, at der kommer flammer fra restauranten.

Overvågningsbillederne fra kameraerne, som kun aktiveres ved bevægelse, har imidlertid fået forsvareren til at stille spørgsmål ved, hvorvidt billederne overhovedet er lovlige. Billederne viser foruden 3F's område nemlig også offentlig grund, men det er ulovligt. Det har politiets repræsentant i grundlovsforhøret lovet at vende tilbage med et svar på.

Læs også: Anklager: Brændbare væsker fundet på Amin Skovs bukser

Politiets repræsentant har i øvrigt forklaret, at man godt kan komme hen til restauranten uden at blive fanget af kameraerne. Dels fordi de har blinde vinkler, dels fordi de kun filmer, når de registrerer bevægelse. Og det vides ikke med sikkerhed, om de vil registrere al bevægelse på så lang afstand, som der er til restauranten.

Relaterede

Det læser andre