Krimi

21-årig gik selv ud fra diskotek efter knivstik

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Politiet har afspærret store dele af Kødbyen, hvor man lørdag morgen ledte efter gerningsvåbnet til knivdrabet på en 21-årig diskoteksgæst. Foto: Claus Bech

Stukket på dansegulvet på populær natklub

Københavns Politi formoder, at den 21-årige mand, som lørdag morgen blev knivdræbt på diskotek Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København, blev stukket ned på selve dansegulvet. Det fortæller politikommisær Carsten Ahrends til bt.dk.

- Manden blev stukket en eller flere gange i hjerteregionen. Vi har en formodning om, at det er sket på dansegulvet. Men vi har endnu ingen vidner, som har set selve episode, siger Carsten Ahrendt.

Politiet ved derfor ikke, om der har været en optakt til knivstikkeriet i form af et skænderi eller andet.

Den unge mand forlod dansegulvet med blod på skjorten, og gik udenfor, hvor han fandt sin ven. Vennen ydede førstehjælp til ambulancen kom, men den unge mands liv stod ikke til at redde. Han blev erklæret død på Rigshospitalets Traumecenter.

Den 21-årige er studerende, bor i København og er ikke i forvejen kendt af politiet.

- Han var en velfungerende ung mand. Vi mangler et motiv og står ikke med nogle vidner, som har set knivoverfaldet. Vi har heller ikke fundet våbnet, som kan være en kniv eller noget andet spidst, siger Carsten Ahrends.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med personer, som befandt sig på diskoteket omkring klokken 04.46, og som kan have set noget.

Politiet kan kontaktes på 114.

VED DU NOGET? HAR DU SET NOGET? HAR DU BILLEDER? KONTAKT BT PÅ 1929@BT.DK ELLER MMS HER

Relaterede

Det læser andre