Det var en bordeauxrød Opel Astra stationcar, som politiet efterlyste efter det første sexovergreb på Fyn i oktober. Dengang gik det udover en 11-årig pige.
Det var en bordeauxrød Opel Astra stationcar, som politiet efterlyste efter det første sexovergreb på Fyn i oktober. Dengang gik det udover en 11-årig pige. Foto: Politiet
Fyns Politi har siden i går fået 20 nye henvendelser i den uhyggelige sag om sex-overgreb på en 11-årig pige fra Vester Skerninge på Sydfyn. 

Torsdag sendte politiet en ny, konkret efterlysning ud på en bordeaux-rød Opel Astra stationcar, som er blevet set i tidsrummet omkring klokken 14.20 fredag eftermiddag i sidste uge..

Samme tidspunkt som den 11-årige pige steg af skolebussen ved Brunsvej i Vester Skerninge og umiddelbart efter blev tvunget ind i bilen af den endnu ukendte sex-galning.Fyns politi har fået 20 nye henvendelser i sagen, og de går alle på bilen. Vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Henrik Justesen oplyser, at der nu foregår et arbejde med at tjekke alle biler af denne type.

Nyt vidne har meldt sig: Blev 11-årig pige kidnappet i bordeaux Opel
bordeauxrød Opel Astra stationcar
Læs også:
Nyt vidne har meldt sig: Blev 11-årig pige kidnappet i bordeaux Opel

Desuden vil der, formentlig i løbet af i dag, komme en indikation af, om det er muligt at dyrke en dna-profil fra de kriminaltekniske undersøgelser, der efter overgrebet blev foretaget på pigen og hendes tøj. Med den nye snes tip fra offentligheden i den grove sag er der nu indkommet 110 henvendelser.

Fyns Politi modtager fortsat gerne tip fra offentligheden og kan kontaktes på telefonnummer 114.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook