14-årig dreng gik på motorvejen: Dræbt af lastbil

Tirsdag eftermiddag blev en person kørt ned og dræbt af en lastbil på motorvej E45 ved Kolding. Det viser sig nu, at der var tale om en bare 14-årig dreng, der af endnu ukendte årsager gik på motorvejen.

Sydøstjyllands Politi blev alarmeret om ulykken tirsdag klokken 16.59.

Ifølge fyens.dk var det en 14-årig dreng, og en ambulancelæge kunne kort efter konstatere, at han var blevet dræbt på stedet.

- Kort før klokken 17 fik vi en anmeldelse fra et vidne, der havde set en person gå på motorvejen, og klokken 17.01 får vi at vide, at personen ligger på motorvejen, sagde vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, ifølge avisen til Ritzau tirsdag aften.

Kort efter lagde motorvejen ved Kolding asfalt til endnu en ulykke, som lige nu spærrer motorvejen i nordgående retning. To personer sidder fastklemt.

- De to er kommet alvorligt til skade, sagde Jørn Lindhardt og vurderede, at den første ulykke mere eller mindre forårsagede den anden.

- Der er kun to kilometer mellem de to ulykker, så bilisterne er formentlig blevet overrasket over, at der pludselig var kødannelse på motorvejen.

På grund af ulykken var motorvejen i en periode spærret i nordgående retning mellem frakørsel 66 Christiansfeld og frakørsel 65 Kolding S.

BNB