Kendte

Victoria og David vil sælge 'Beckingham Palace'

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

David og Victoria Beckham på den røde løber i California i februar. Nu forlyder det, at parret sælger deres 'slot' hjemme i England og flytter permanent til USA. Foto: DANNY MOLOSHOK

Beckham-parret er faldet så godt til i USA, at de sætter deres million-villa i hjemlandet til salg.

For den nette sum af godt 160 millioner danske kroner kan du blive ejer af det hotte pars hjem i Hertfordshire nord for London.

Selv nægter de at kommentere rygterne, men britiske medier føler sig sikre på, at Victoria og David Beckham er blevet så glade for at bo i USA, at de forlader deres drømme-hus hjemme i England for altid.

Både The Mirror og Daily Mail skriver, at Beckham nu forsøger at komme af med huset - i folkemunde 'Beckingham Palace - for at flytte mere permanent til USA.

Læs også: Hvorfor er Victoria altid så sur?

Fodboldstjernen har netop forlænget sin kontrakt med LA Galaxy, og parrets tre ældste børn er angiveligt faldet så godt til i Los Angeles, at familien nu siger helt farvel til England.

David og Victoria købte ejendommen i 1999 for en brøkdel af det, den i dag er værd. De har nemlig givet huset en gennemgående renovering.

For fem år siden flyttede familien til Los Angeles for at prøve lykken i det amerikanske. De beholdt huset i England, men på det seneste har de foretrukket at bo på hotel i London, når de var i landet i stedet for at tage køreturen til Hertfordshire nord for London.

Læs også: Victoria Beckham for syg til at holde sin baby

Kilder tæt på parret hævder, at de har overvejet at sælge huset de seneste to år.

Beckham-parret har også et 'sommerhus' i Frankrig, som de også vil af med. Ikke fordi de mangler penge, men fordi de synes, det er spild at have to huse, som de aldrig bruger.

I stedet pønser hr og fru Beckham på at købe en mindre lejlighed i London.

Relaterede

Det læser andre