Kendte

Utroligt: Mike Tyson er due-elsker

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Du kender ham som hårdtslående og bidende bokser. Nu springer han ud som due-elsker i seks tv-programmer. Se videoerne her på siden.

Mike Tyson hamrede sine modstandere i gulvet, da han var på toppen af sin karriere. Nu viser den 44-årige herre en meget mere blød og kærlig side af sig selv.

Den verdenskendte boksers hjerte banker nemlig i virkeligheden for duer og "due-race". På New Jerseys tagtoppe har han altid fundet ro og ly for hans til tider meget hektiske liv. Ifølge avisen The New York Post fortæller Tyson, at selv i de mørkeste perioder af hans liv, har han altid kunne finde ro, når han var sammen med duerne. 

Folkene bag due-programmerne, Taking on Tyson, oplyser, at Mike Tysons første bokseslag i sin tid ramte en ballademager, som havde taget en af hans højt elskede duer, vredet halsen om på den og smidt den i ansigtet på den unge Tyson. Om det var umiddeltbart herefter, at Mike Tyson opdagede sit helt unikke boksetalent melder historien dog ikke noget om.

Nu kan BT TV i samarbejde med Discovery Channel, der viser de seks Taking on Tyson-programmer fredag aften, vise flere videoer med Tyson og hans elskede duer. Se med herunder.

Se Mike Tysons barndoms-hood herunder:

Sådan er due-race-reglerne.

Relaterede

Det læser andre