Kendte

Tv-vært forlader skærmen - skal arbejde for minister

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Deadline-værten Nikolaj Sommer skal i fremtiden arbejde side om side med finansminister Bjarne Corydon Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Tv-vært på DR2 Nikolaj Sommer har opsagt sin værtstjans på nyhedsprogrammet Deadline. I stedet skal han i fremtiden være kommunikationschef for finansminister Bjarne Corydon. På sin Facebookprofil skriver Nikolaj Sommer.

- Efter fire fantastiske år på Deadline har jeg i dag opsagt min stilling til fordel for et job som kommunikationschef i Finansministeriet. Jeg glæder mig voldsomt til at skulle arbejde sammen med landets skarpeste embedsmænd på Slotspladsen nr. 1.

Til bt.dk siger Nikolaj Sommer.

- Det var et jobtilbud jeg ikke kunne sige nej til. Fagligt set er det meget spændende, siger den nu tidligere deadline-vært.

Om det at skulle arbejde med politikerne i stedet for at udspørge dem, siger Nikolaj Sommer.

- Det er en beslutning, man må gøre op med sig selv som journalist, men det er da en stor beslutning at tage. Jeg kunne bare ikke sige nej med så tungt et fagligt stofområde.

Det læser andre