Stolt Jes Dorph: Min nøgne kæreste er kunst

Se alle billederne og døm selv

Jes Dorp-Petersen er meget stolt af sin kæreste, der smed kludene for en god sag.

Bolig Magasinets chefredaktør Louise Lerhmann tog anderledes metoder i brug, da hun ved hjælp af flotte og vovede billeder smed tøjet for at sætte fokus på nye designere.

Og kæresten, Jes Dorp-Petersen, er mere end stolt af sin smukke kæreste.

- Det er høj klasse. Selvom hun ikke har tøj på, er de slet ikke lumre. Det er nærmest et lille stykke fotokunst. Det er smukke skulpturelle billeder af en meget smuk kvinde, siger den stolte Mr. News, der påpeger, at selvom hun ikke har tøj på, er hun ikke nøgen. Hun har design på, siger han og hentyder til de designmøbler, hun poserer med.

Se billederne: Jes Dorphs kæreste smider tøjet

Jes Dorphs nye kæreste: Jeg slapper bedst af nøgen

Billederne blev taget i forbindelse med Bolig Magasinets Design Awards 2012 for at gøre opmærksom på showet, og at der findes andet dansk design end Arne Jacobsens 'Ægget' og 'Svanen'.

Louise Lehrmann havde ikke fortalt Jes Dorp-Petersen om planerne, så han blev utrolig overrasket, da hun fortalte om billedserien.

- Først tænkte jeg: 'Hold da kæft? Hvorfor? Hvad har hun gang i?' Men da hun fortalte, at der var en mening bag. At det var for at skabe opmærksomhed om noget, hun brænder for, forstod jeg det fuldstændig, siger han og afslører, at Louise Lehrmann til daglig er meget beskeden og blufærdig og slet ikke vant til sådan noget.

Mr. News' kæreste: Derfor faldt jeg for ham

Og netop derfor er han ekstra stolt af sin kæreste og hendes modige projekt.

Men hvordan har du det med at dele hende med andre?

- Jeg deler hende bestemt ikke med andre. Hun har tænkt meget over, hvordan de skulle tages, så de ikke afslører noget. Hun viser ikke noget af det, som vi to har privat sammen, siger Jes Dorp-Petersen, der ikke helt vil afslå, at et af billederne skal gemmes i pungen - men de kommer ikke op at hænge i hjemmet.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08