KØB PLUS!

Stjernedommerne scorer kassen

Mens der skæres og spares i mange afdelinger på DR og TV2, åbnes pengekassen på vid gab, så stjernedommerne kan hæve tårnhøje honorarer i Voice og X-Factor.

B.T. afslører i dag, at talent-dommerne ikke kun spotter talenter for sjov i TV2s frontal-angreb på DRs X Factor.

Udover den eksponering, de såkaldte coaches får i den bedste sendetid, går de også hjem fra programmet som millionærer. Flere pålidelige kilder, der er tæt på produktionen af Voice og programmets coaches, fortæller B.T., at alle fire Voice-dommere, .L.O.C., Lene Nystrøm, Steen Jørgensen og Sharin Foo får op mod én million kr. i løn for at spotte talenter i programmet og coache dem i de såkaldte ’battles’ og live-programmer.

- Jeg ved, at dommerne får ca. en million, og jeg ved også, at Liam O’Connor (L.O.C.) regnes for den største stjerne og derfor får op mod to millioner, siger en anonym kilde i branchen til B.T.

ER DOMMERNE DERES MILLIONLØNNINGER VÆRD? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Dermed er TV2 på linje med de internationale tv-selskaber, målt i forhold til indbygger- og seertal. Ifølge X Factor-ejeren Simon Cowell får hans guldfugl, Sheryl Cole, over 15 mio. kr. for en sæson som X Factor-dommer. De øvrige dommere får lidt mindre.

- Det er enkelt. Vi betaler en formue, fordi vores dommere er en formue værd, har Cowell sagt til bladet Rolling Stone.

TV2 i charmeoffensiv

Fra og med årsskiftet bliver TV2 betalingskanal p.g.a. ændringer i sendeforholdene. Det betyder, at ca. en femtedel af seerne skal investere i nyt udstyr. Resten skal betale mere end nu. Derfor er TV2 lige nu på charmeoffensiv overfor seerne. Set i det lys er det ikke overraskende, at TV2 åbner for pengekassen, mener chefredaktør på branchehjemmesiden mediawatch.dk, Anders Heering.

- TV2 opererer på markedsvilkår. Jeg kan godt forstå, at TV2 har brug for stjerner til et program som Voice. De rigtige ansigter er afgørende for succesen, siger Anders Heering.

- De får gode penge, men det skal de også have, siger TV2s program-direktør Keld Reinicke om Voice-dommernes lønninger. Han vil dog ikke vil afsløre, hvor meget de tjener. - Det er en forretningshemmelighed, siger Reinicke.

Læs i B.T. i dag (køb adgang her):

- Rasmus Seebach sagde nej til Voice-dommer job
 
- Så meget tjener X Factor-dommerne

Er dommerne deres millionlønninger værd, eller er det spild af penge?

Hvad bidrager dommerne med?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i B.T.

Din kommentar

Kommentarer

Tarveligt

Skrevet af Annalise, Søndag den 8. januar 2012, 13:19

Dommerne sidder og er møg tarvelige, den ene griner alt for nedladende, den anden tror kun man skal sidde og se yndig ud, den tredie, er grov,tarvelig, og lun, især hvis det er noget han syntes lidt om , de er ikke deres løn værdig

Træt af reality programmer

Skrevet af Realityhader, Søndag den 8. januar 2012, 08:46

Jeg er simpelthen så dødtræt af realityprogrammer. Hvis jeg selv kunne bestemme hvilke programmer jeg ville se, røg der nogle stykker. Det er ikke andet end reality og genudsendeler.
Markedet kan jo ikke rumme alle de vindere fra "syng en sang" programmerne. Mange af dem kan jo heller ikke styre at blive kendt. Så det er spild af penge.

Jante`s lov hersker i bedste velgående i DK :-(

Skrevet af Jante, Søndag den 8. januar 2012, 15:23

SÅ LAD DOG VÆRE MED AT SE PÅ DISSE PROGRAMMER OG FÅ JER ET LIV ISTEDET FOR AT BROKKE JER !

Tjen dine egne penge!

Skrevet af Michael Toftmann Schmidt, Søndag den 8. januar 2012, 07:59

84 % mener Voice-dommernes hyre er fråds i en krisetid, og jeg undrer mig.
Især i krisetider er vi i Danmark vanvittige til at skyde mod enhver det går godt, istedet for at blive inspireret til at skabe noget selv.
Det er da fantastisk, at et nyt fedt koncept er undfanget med programmet Voice, og det eneste jeg kan ærgre mig over er, at rettighederne til Voice tilhører det hollandske selskab Talpa, og ikke er et koncept undfanget af danske hjerner og hænder.
Vi skal ikke forarges over at det går godt for nogen, men hellere fokusere på, hvordan vi får det til at gå bedre for flere.
Du får ikke et bedre liv eller hverdag af at pege fingre af dem, der skaber succes og fremgang, så drop offermentaliteten og lad dig istedet inspirere!!

SÅDAN Michael !

Skrevet af Jante, Søndag den 8. januar 2012, 15:26

Udmærket formulering - er fuldstændig enig med dig :-)

Ja

Skrevet af kroyers, Onsdag den 4. januar 2012, 11:04

Ja det er for meget,hvis det er grunden til at sende Barneby og Venner i en uendelighed.ser ingen af dem heller ikke voice eller x faktor
bingo banko er sku da os noget lort
så min licens er spildte penge

Fair pris

Skrevet af Haettemoe, Tirsdag den 3. januar 2012, 10:36

Sys det er vildt folk brokker sig så meget over deres lønninger.. Løningerne er helt fine, tænk på hva de får for en 2 timers koncert, og hvor få koncerter der skal til at dække 1-2 mio. De er på arbejde i døgn drift og kan ikk have noget der hedder en dårligdag. Og hvis det er det der skal til for at de kan vil være med skattefar tager jo alligevel 50 procent af deres løn så frås i krisetider er en lam holdning som kun viser at janteloven eksistere på fuld skrue!.. Så typisk Dansk!.. Alligevel vil folk gerne se det!.

misbrug af penge

Skrevet af flemming jensen, Tirsdag den 3. januar 2012, 10:33

drop licensen for dr.og tv2. og lad folk købe x factor og voice. så vil de hurtig finde ud af om de er pengene hvær.

Det er helt fair

Skrevet af Morten Hansen, Mandag den 2. januar 2012, 23:05

Det kan jeg ikke få ondt i siddemusklerne over. Det er markedsprisen som man skal betale, hvis man vil have de seere, der igen giver ekstra reklamekroner. Det er helt fair og de er sikkert også mere værd.

er det ikke rigtigt

Skrevet af Michael Pedersen, Mandag den 2. januar 2012, 21:11

Det ville være bedre hvis vi alle arbejdede til samme løn, jeg foreslår 35kr i timen.
eller hvad

Sugerøret er åbent for vid gab

Skrevet af Yngve Verwohlt, Mandag den 2. januar 2012, 20:22

Kære Thomas, du er lidt bagud, både TV2 og DR er licenskanaler- og venstre har åbnet op for at vennerne har fået sugerøret direkte ned i vores lommer. Målet er, at vi skal slippe omkring 20 000 kr for at se tv i første omgang. De er gangstere af bedste skuffe, en stor mafia - og regeringen og folketinget synes at være en del af den mafia, der skal malke danskerne

TVs plyndring af pensionister

Skrevet af yngve Verwohlt, Mandag den 2. januar 2012, 20:10

Det er råt , at både DR og TV2 solder med de penge, som de har tvangsudskrevet fra danske pensionister, som er tvunget til at betale licens for kanaler, de aldrig ser. Hvorfor skulle TV2 have lov til at plyndre alle YOUSEEs kunder, der er tvangsindlagt til at betale til venstre gennem TV2

hahahahahaha i er sku for sjove.

Skrevet af jane, Mandag den 2. januar 2012, 18:48

jatak jante lorven lever. tror i at de arbejder gratis på de andre programmer. og man burde ikke skrive sin mening, når faktisk ikke aner hvad der er hvad.... hahahahaha

voice-fråds

Skrevet af v.j.Pedersen, Mandag den 2. januar 2012, 17:43

hvor er det karakteristisk, når den enkelte ansatte i DR ikke selv skal betale, at de accepterer disse skyhøje lønninger som er totalt uden jordforbindelse , og så i en institution som tidligere har misbrugt skatteydernes penge, herunder ikke mindst ved tidligere generaldirektør Plummer. er der slet ingen som udviser mådehold?? for dommerne siger selvfølgelig "jadak" uagtet at de ikke (el.andre) er så mange penge værd. Tvivler på de kunne få den slags honorarer andre steder

Løn skal vi alle have

Skrevet af Bjarne Christensen, Mandag den 2. januar 2012, 17:28

Alle skal jo have løn for det arbejde man laver, og de bruger jo rigtig meget tid på det, så det er helt i orden

TV2 er ikke gratis efter de nye regler

Skrevet af i. jensen, Mandag den 2. januar 2012, 16:45

Tv2 er ikke kun reklame finianceret men er nu fra januar en betalingskanal, så alle os der kan se TV2 efter den 11, er med til at betale.

dårligt

Skrevet af Benny, Mandag den 2. januar 2012, 16:40

Det er for dårligt at de skal have så mange penge - og for hvad??

TV2 er blevet en ren betalingskanal, men har vi brug for de?

Nu har TV2 udskiftet kanal TV2 Film med TCL:-( et latterligt program som ikke skulle være købt - spild af penge - jeg finder DRs programmer.

Ren tyveri

Skrevet af Louis Hørlyck Jensen, Mandag den 2. januar 2012, 16:25

Det er fuldstændigt latterligt at de skal have lov til at stjæle så mange penge.Ikke så sært at TV 2 er dyrt.Borgerne er fuldstændigt til grin.

Licens til tv2

Skrevet af Niels Aakilde, Mandag den 2. januar 2012, 16:44

Hej Erik petersen
Hvor er jeg enig med dig i din kritik af TV2.
Men det er ikke korrekt når du skriver at de ikke får licenspenge, for TV2 får ca. kanalicerede 450 mill.kr. af Dr.s´licenspenge over til at styre lokalstationer for.

Tv2 modtager ikke licens

Skrevet af Erik Pedersen, Mandag den 2. januar 2012, 16:35

Nej de modtager ikke licens men lever af reklamer, men det har ikke været nok, med alle de folk der bliver brugt til.. lad os sige håndboldkamp, alle disse kloge hoveder skal jo betales og nok fede hyrer
så skal man jo gå på røven, se ex når der vises fra Bistands Huset - Kongehuset, 3-4 studio værter og 10 - 15 eksperter, det koster og når man ikke har pengene til det ja så går det galt, at de hele taget kan blive en betalings kanal pga overforbrug fatter jeg ikke. Jeg vil gerne åbne en TV station hvis jeg får samme vilkår - gå på røven men få folk til at betale licens, super forretning.

TV2 modtager ikke licens

Skrevet af Thomas, Mandag den 2. januar 2012, 16:24

Det er ikke vores skattepenge der går til det. TV2 modtager ikke licens, og har ikke gjort det siden 2006. De har siden været 100% reklamefinancierede. Hvad en virksomhed der ikke er statsstøttet så betaler sine ansatte, må vel være virksomhedens egen sag.

Spild af penge

Skrevet af Lis Clausen, Mandag den 2. januar 2012, 15:49

Hvad får nogen til at mene at dommerne skal have så mange penge, huld i hovedet, det er de ikke værd,de selv studerede røvere

Boykot TV2 og de pengebegærlige

Skrevet af Irma Henriksen, Mandag den 2. januar 2012, 15:44

Gider da ikke se de programmer mere,der mangler lødighed og andre ordentlige programmer,men dem der er så naive at se dem må for min skyld gerne få lov at betale men lad os andre gå fri.
Men vi skal vel være med til at betale
til pengebegærlige mennesker der i den grad snyder andre.
Der er altså ingen der er så meget værd.
Irma Henriksen

Vedr. løn til dommerne i X factor

Skrevet af Susanne Ludvigsen, Mandag den 2. januar 2012, 14:29

Det er ikke nogen der er så mange værd, de kan ikke tjene dem, de får dem bare. Men så stiger licensen bare igen og igen. Det skulle ikke være tilladt at bruge så mange penge på et program.

Ingen licens

Skrevet af Thomas, Mandag den 2. januar 2012, 16:25

TV2 modtager ikke licenspenge, de er 100% reklamefinancierede, så det er hverken dine eller mine skattepenge der bruges til det.

løn til tv 2 dommere

Skrevet af Erik Stadler, Mandag den 2. januar 2012, 14:08

Set i lyset af at TV 2 skal spare, og der i sommersæsonen er den ene "genudsendelse" efter den anden, er det simpelthen forkasteligt at de fire dommere skal have million-lønninger. Jeg mener at TV 2s programdirektør Keld Reinicke lefler for de 4 dommere da han åbenbart mener de har en kendiseffekt som skal honoreres - men efter min mening ud over , hvad der er sund fornuft.

TV ?

Skrevet af Ib Hansen, Mandag den 2. januar 2012, 13:27

Er uendelig træt af, at licenspenge bruges til så elendigt fjernsyn, som X-factor og lign. ligegyldige programmer, hvor det kun gælder om at hænge fulstændig ukrittiske selvglade personer ud, så dommerne kan skrige af grin og på den måde forherlige sig selv.
Også godt at TV 2 forsvinder fra licensen,-kommer ikke til at savne det.

Jeg sgu ligeglad

Skrevet af Aksel Sandemose, Mandag den 2. januar 2012, 13:16

Men det viser jo bare at janteloven lever i nu

Jeg sgu ligeglad

Skrevet af Aksel Sandemose, Mandag den 2. januar 2012, 13:16

Men det viser jo bare at janteloven lever i nu

TV2 og BOXER PLATTER SEERNE

Skrevet af Danerland, Mandag den 2. januar 2012, 13:05

TV2 lyver om priserne, senest i morges, hvor man sagde 16 Kr.om Måneden.
Sandheden er 114 Kr. om Måneden.

se indlæg
==> http://www.tinyurl.dk/30667

.....