Kendte

Stallone ramt af ny tragedie: Søsteren dødeligt syg

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Smilet var en smule anstrengt, da Sylvester i sidste uge var til premiere på sin nye film "The Expandables 2'. Han har lige mistet sin søn, og nu ligger halvsøsteren for døden på grund af en alvorlig kræftsygdom. Foto: KENZO TRIBOUILLARD

Blot en måneds tid efter, at Sylvester Stallone pludselig mistede sin søn, er familien ramt af en ny sorg.

Stallones halvsøster, den 48-årige Toni Ann Filiti, er uhelbredelig syg af lever- og lungekræft. Sygdommen har nu bredt sig til hjernen, og hendes udsigter er ikke gode. Hun er indlagt i kritisk tilstand på sygehuset UCLA i Los Angeles.

Den 66-årige skuespiller er stadig i dyb sorg efter tabet af sønnen Sage i sidste måned, og nu står han altså højst sandsynligt over for at skulle tage afsked med endnu et familiemedlem.

LÆS OGSÅ:

Læs også: Se billedet: Stallones rørende afsked med sin søn


LÆS OGSÅ:
Læs også: Nevø: Det er din skyld, Stallone

Søsteren Toni Ann bor i Santa Monica med hendes og filmstjernens fælles mor, Jackie Stallone, indrømmer, at udsigterne ikke er gode.

Til avisen New York Post udtaler hun:

- Efter at jeg har mistet mit barnebarn, er det her slet ikke til at bære. Toni Ann har det overhovedet ikke godt. Hun har lungekræft i fjerde stadie, hun har lever kræft, og det har spredt sig til hendes hjerne.

LÆS OGSÅ:

Læs også: Sylvester Stallones søn fundet død

- Jeg har haft det rigtig skidt efter, at mit barnebarn gik bort, og nu er min datter på 48 år i kritisk tilstand. Det er ikke let. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hun har været på UCLA i to uger. Hun får drop for at holde sig i live. Hun får al sin mad intravenøst.

- Lægerne tror ikke, hun vil komme sig. Hvad skal man gøre? De har forsøgt alt? Hun har endda medvirket i et eksperiment. Jeg vil gerne have hende hjem, siger hun til avisen.

Sylvester Stallones søn Sage døde i sidste uge under mystiske omstændigheder. Flere kilder peger på, at det var en overdosis, der slog den 36-årige skuespiller og filmmand ihjel.

Relaterede

Det læser andre