KØB PLUS!

Stallone ramt af ny tragedie: Søsteren dødeligt syg

Blot en måneds tid efter, at Sylvester Stallone pludselig mistede sin søn, er familien ramt af en ny sorg.

Stallones halvsøster, den 48-årige Toni Ann Filiti, er uhelbredelig syg af lever- og lungekræft. Sygdommen har nu bredt sig til hjernen, og hendes udsigter er ikke gode. Hun er indlagt i kritisk tilstand på sygehuset UCLA i Los Angeles.

Den 66-årige skuespiller er stadig i dyb sorg efter tabet af sønnen Sage i sidste måned, og nu står han altså højst sandsynligt over for at skulle tage afsked med endnu et familiemedlem.

LÆS OGSÅ:Se billedet: Stallones rørende afsked med sin søn

LÆS OGSÅ:
Nevø: Det er din skyld, Stallone

Søsteren Toni Ann bor i Santa Monica med hendes og filmstjernens fælles mor, Jackie Stallone, indrømmer, at udsigterne ikke er gode.

Til avisen New York Post udtaler hun:

- Efter at jeg har mistet mit barnebarn, er det her slet ikke til at bære. Toni Ann har det overhovedet ikke godt. Hun har lungekræft i fjerde stadie, hun har lever kræft, og det har spredt sig til hendes hjerne.

LÆS OGSÅ:Sylvester Stallones søn fundet død

- Jeg har haft det rigtig skidt efter, at mit barnebarn gik bort, og nu er min datter på 48 år i kritisk tilstand. Det er ikke let. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hun har været på UCLA i to uger. Hun får drop for at holde sig i live. Hun får al sin mad intravenøst.

- Lægerne tror ikke, hun vil komme sig. Hvad skal man gøre? De har forsøgt alt? Hun har endda medvirket i et eksperiment. Jeg vil gerne have hende hjem, siger hun til avisen.

Sylvester Stallones søn Sage døde i sidste uge under mystiske omstændigheder. Flere kilder peger på, at det var en overdosis, der slog den 36-årige skuespiller og filmmand ihjel.