KØB PLUS!

Søren Fauli kritiserer handicappet pensionist: Du bidrager ikke til samfundet

Skænderi for åben mikrofon - plejehjemsbeboer endte med at smide røret på

Der udspillede sig et drama i direkte radio, da pensionisten Erik smækkede røret på i et program på Radio 24syv, fordi den kendte instruktør og vært på programmet Søren Fauli beordrede den handicappede plejehjemsbeboer til at bidrage til samfundet.

Mandag formiddag i programmet 'Løsgængeren' tog Søren Fauli emnet frivillighed op. Programmet er kendt som en utraditionelt debatprogram, hvor værten godt må skilte med sine egne holdninger og provokere de paneldeltagere, der medvirker, og de lyttere, der ringer ind.

Søren Fauli efter læserstorm: Det, jeg mente, var bare ...

Det gjorde pensionisten Erik fra et plejehjem på Nørrebro, fordi han gerne ville fortælle Søren Fauli, at plejehjem ikke var nogle siloer eller opbevaringssteder for passive ældre, som værten havde antydet i programmet. Erik fortalte glad om, hvordan de ældre går til gymnastik og synger og maler. Men Søren Fauli afbrød pensionisten og stillede ham en regn af bebrejdende spørgsmål, fordi han burde lave frivilligt arbejde:

Fauli: - Men hvad bidrager du til samfundet med?

Erik: - Jeg bidrager jo ikke med meget, for jeg er jo pensionist.

Fauli: - Det vil jeg ikke acceptere.

Erik: - Jamen, jeg er jo kastet hen på et plejehjem.

Fauli: - Det er ikke godt nok. Du skal bidrage. Jeg kan da høre, du er frisk i hovedet. Du kan da godt hjælpe nogen.

Erik: - Jamen, hvad skulle jeg lave, jeg er jo handicappet.

Fauli: - Du kan da tale med nogen, der er ensomme. Jeg er da ligeglad med at du er handicappet, derfor kan du da godt bidrage.

Erik: - Det gør jeg jo faktisk også her ved at tale med menneskerne her.

Fauli. - En af mine stærke pointer er, at alle skal være med til at bidrage til samfundet, men det der med, at du nu har accepteret, at jeg er plejehjemsbeboer, det er ikke nok.

Erik: - Nu skal du lige slappe lidt af kammerat. Jeg har arbejdet, og jeg har aldrig været arbejdsløs. Jeg har arbejdet hele min tilværelse. Mener du så ikke, at på et tidspunkt, så har jeg lov til at slappe af?

Fauli: - Nej

Erik: - Det mener du altså ikke? Så kan vi slet ikke tale sammen. Så gider jeg ikke at høre på dig. Hej!, sagde Erik og smækkede røret på i direkte radio.

Fauli: - Så blev han sur. Men jeg vil da gerne lave en udsendelse om det her pensionssystem, som jeg synes, skal nedlægges, sagde Søren Fauli, der var chokeret over, at lytteren lagde røret på.

Søren Fauli efter læserstorm: Det, jeg mente, var bare ...

Det fik dog ikke værten til at fortryde sin fremfærd, og han sluttede med at sige, at han ikke bryder sig om plejehjem.

- Jeg er ikke glad for plejehjem. Det kan da være fint nok, at ældre bor sammen, og de sammen kan trække på nogen, der hjælper dem, men samfundet skal altså være en levende organisme, der hænger sammen på alle niveauer, synes jeg, sagde han i programmet.

DU KAN HØRE SAMTALEN HER (cirka 7 minutter inde i optagelsen)

HVAD MENER DU? GIK SØREN FAULI OVER GRÆNSEN ELLER HAR HAN I VIRKELIGHEDEN EN POINTE? DELTAG I AFSTEMNINGEN OG DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

Søren Fauli kritiserer fra tronstolen :-)

Skrevet af Gitte Thomsen, Onsdag den 15. oktober 2014, 11:00

Ha ha ja han mener det jo godt nok på sin egen simple måde, men glemmer at plejehjem er ikke et hotel for de friske, derimod er det sidste stop før rejsen. Men det er vel et eller andet radikal rødt noget med, at vi ikke skal kræve noget af de 500.000 muslimer der er i landet. ( bare en tanke )

Fauli

Skrevet af Anonym, Torsdag den 21. november 2013, 08:39

Det var da dejligt at høre at du ikke bryder dig om plejehjem, det må vi huske når det er din tur til at komme på plejehjem.
Det er sku sørgeligt at du kan finde på at angribe de gamle og syge, men det er jo også gratis.
Tænk at man kan falde over de svageste i samfundet, du er sku sørgeligt og et fjols,
Alan Berg.

Har Søren Fauli nogensinde gjort noget for samfundet?

Skrevet af Lisa Ahlqvist, Samfundspartiet & Handicap-Patruljen Glostrup, Søndag den 29. september 2013, 03:45

Det har han nok næppe, lige bortset fra at tigge om penge til sine halvdårlige og irrelevante film.

Idet denne Søren Fauli efterlyste gadedrengeagtigt overfor en handicappet indringer om hvad han gjorde for samfundet, må det være relevant at også forlange noget til gengæld af denne besynderlige person.

Så, hr Fauli, vi forlanger du står frem og beretter om alt det gode for samfundet, du har gjort. Altså ikke inkl det meget meget mærkelige TV program om, hvor du sidder og piver hos din læge. Det er blot endnu et dårligt eller skævt produkt fra DR. Altså det program siger mig lige så meget, som Pia Kjærsgaards liv i farver.

Men jeg tror, det er en slet umulig opgave, da du aldrig har gjort meget andet end at brokke dig.

Undertegnede, som er svært handicappet, har imidlertid ikke behov for dine råd og vejledninger. Og jeg tvivler en del på, at du er eller nogensinde bliver min konkurrent, hvad angår arbejde for et bedre samfund for bl.a. handicappede, svage og ældre.

For med Samfundspartiet Glostrup, hjælper jeg handicappede, som har det langt sværere end jeg har. Det er jo ikke alle, der har et overskud til at hjælpe andre.

Som f.eks. netop dig selv, som spiller rå snaphane overfor en svag borger. Mens dy piber ynkeligt, som en hjælpeløs på DRs program om din helt irrelevante tilværelse.

Endvidere stiftede jeg Handicap-Patruljen i Glostrup 5.9.2012, som hjælper med bl.a. tilgængelighed for handicappede. Fra februar i år forlængede vi så denne gratis service til at operere i Gentofte.

Yderligere kæmper jeg mod en ubevægelig og forfærdelig hjerteløs og ræverød Transportministers uduelige Movia busselskab, som diskriminerer groft overfor handicappede med elscooter, som uvidende Movia CEO nærmest betegner som farligere end Fukushimas nedsmeltede atomkraftværk og derfor forbudt på bussen. Simpelthen fordi Transportministeren og Movias CEO foragter handicappede, uden nogen som helst anden gyldig årsag end foragt. Hvilket statsministeren og de nu hensygnede socialdemokrater støtter lige så stivnakket.

Velkommen til Søren Faulis, Rad. Højres, de kongeblå Sosseres og SFs omrejsende gøgl.

Men, Søren Fauli, hvad har du så at byde på i den retning? Hvis overhovedet i nogen retning.

Lisa Ahlqvist, Spids- og borgmesterkandidat i Glostrup KV13
SAMFUNDSPARTIET - samfundspartiet@gmail.com

Ubegavede Søren Fauli - Hvad blir det næste

Skrevet af Lisa Ahlqvist, Handicap-Patruljen, Lørdag den 6. juli 2013, 02:36

Som en rigtig dårlig Øbberbøv C rangs dansk film, blot på Radio 24/7, rullede Søren Fauli sig ud som en af dansk radios mest platte og ubegavede radioværter, da han i februar overfusede en stakkels handicappet indringer, for at være doven og en snylter på samfundet.

Altså en handicappet borger som bliver svinet utilstedeligt til af en rablende syg i hovedet Søren Fauli.

Man skal være temmelig kynisk kold og hjerteløs, for at nedværdige og trampe på en handicappet person på en live udsendelse. Derfor må man vel have lov til at konstatere, at S.F. enten har et par skruer løs, eller mental ude af kurs.

For intet normalt tænkende menneske kunne få sig selv til at begå et så åbent karaktermord for åben mikrofon på en svag og handicappet borger.

Hvad bliver det næste fra S.F.s forkvaklede tankegang: Måske gøre nar af kræftsyge børn? En bedstemor som har mistet et ben eller to pga en fuld bilist kørte hende ned?

Nogle, især forvirrede personer, kalder det ytringsfrihed. Men nej, man kan ikke sammenligne ytringsfrihed med mangel på at kunne begå sig socialt og udnyttede svage folks sygdomme, blot for at gøre nar. Og så tro, at folkets hyldest er på vej.

I stedet er det en udstilling af Søren Faulis indre sorte skygger.

Hvad undrer mig endnu mere, er, at Radio 24/7s ejere ikke har fyret Søren Fauli på stedet. For når det er forbudt, at gøre så grusomt nar af andre menneskers skavanker på ejerens Online avis, må det samme vel gælde for Radio 24/7.

LISA AHLQVIST,
Handicap-Patruljen i Glostrup og Gentofte
Glostrup

Manden er en røv

Skrevet af Katla, Torsdag den 21. februar 2013, 23:04

En røv med nøgler!er han..føj,ældre dem tænker ingenpå?hvordan kan man være så ond,og hjerteløs!
det er umnenneskeligt..

Du har stadig en del at lære Søren!

Skrevet af Annemarie B., Torsdag den 21. februar 2013, 12:08

I en vis grad uempatisk, snæversynet og uvidende i forhold til handicappede - tænker jeg på om Søren Fauli efter have læste 1. samtale og hørt anden samtale med den taknemmelige, livvssituationsaccepterende og fornuftige Erik. Et råd til Søren: glem ordet MEN. Det bruger du godt nok meget i samtalerne! Vh A.

Du har stadig en del at lære Søren!

Skrevet af Annemarie B., Torsdag den 21. februar 2013, 12:07

I en vis grad uempatisk, snæversynet og uvidende i forhold til handicappede - tænker jeg på om Søren Fauli efter have læste 1. samtale og hørt anden samtale med den taknemmelige, livvssituationsaccepterende og fornuftige Erik. Et råd til Søren: glem ordet MEN. Det bruger du godt nok meget i samtalerne! Vh A.

muligheden for at bidrage er glæde for den enkelte

Skrevet af Nina Jepsen, Søndag den 10. februar 2013, 20:40

ja seføli mener jeg at alle skal bidrage i det omfang de kan - og ALLE kan bidrage med noget!! - Selv hvis man er er dybt hjerneskadet og "kun" kan bidrage med et smil - netop et smil kan jo bidrage ed rigtig meget, og faktisk være det der reder ens dag hvis man selv er trist og træt eller har haft en dårlig dag.

Derudover mener jeg alle skal (ha mulighed for) at bidrage fordi det at kunne bidrage gør den enkelte glad! Det at kunne bidrage og være noget for andre gør efter min mening mennesket gladere og mere lykkeligt, og et er i hvertfald sikkert: Det modsatte - at få at vide at ingen kan bruge en, at blive "kastet på plejehjem" - som pensionisten udtrykte det, eller sågar at få at vide at man er en stakkel - sådan som mange ser os med handicap(er selv spastiker) - det er i hvertfald ikke noget der giver os troen på at vi er noget eller kan bidrage med noget!!

eneste gyldige handicap sidder ovenfor nakken-

Skrevet af inger andersen, Fredag den 8. februar 2013, 00:20

Der er utallige eksempler på svært handicappede der har været og er til hjælp for andre-bare et eksempel-formanden for muskelsvindfonden.

hjælpppp

Skrevet af emil, Torsdag den 7. februar 2013, 19:39

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle danmark behøver din hjælp

Endnu en tumpe med LA holdning

Skrevet af Melanie Datki, Torsdag den 7. februar 2013, 13:41

Jeg må indrømme at jeg er totalt forarget over at have læst det her om Søren Fauli, som jeg ellers altid har betragtet som en sympatisk menneske. Men det er slut nu! Han burde at skamme sig...helt seriøst!!! Ville ønske ham sygdomme så han ikke kunne arbejde og bidrage til samfundet nogensinde igen...så kunne det jo være at han vågnede op en dag på en plejehjem hvor nogen skal tørre hans røv, når han ikke engang selv kan finde ude af det. Lad os håbe at han møder Karma på sin vej....

Svar til Kenneth

Skrevet af Jens Petersen, Torsdag den 7. februar 2013, 12:06

Kenneth: Det der får mig og en del andre op i det røde felt, er ikke Søren Faulis mening isoleret set, men at han hopper med på en samfundstendens hvor man træder på de mennesker, der i forvejen har svært ved at forsvare sig. Især Liberal Alliance er bannerførere for den her holdning.

Det er besynderligt at Fauli og LA kræver samfundssind af borgere der modtager offentlige ydelser blot for at kunne leve et almindeligt liv, mens bankdirektører der kostet det danske samfund MANGE skattekroner og som forpester livet for almindelig bankkunder ikke står for skud. De har om nogen IKKE vist samfundssind !

Det får én til at tænke at det såkaldte samfundssind bruges som påskud for at Fauli og hans støtter, der i forvejen er velhavende, kan slippe billigere i skat og forøge deres formuer på bekostning af de mindrebemidlede i Danmark.

Søren Fauli udviser en utrolig mangel på indsigt og ikke mindst på empati for andre mennesker. Han kan "glæde sig" når han selv bliver gammel, og kræfterne svigter.

-Ovenstående er skrevet af een der ikke er gammel endnu (i 30'erne), men forstår vreden.

Jens Petersen, 12:06

Skrevet af Philip, Torsdag den 7. februar 2013, 15:59

Det er fordi Leberal Aliance er for de rige og de derfor plejer de riges interesser i at sænke lønningerne og helst ser alle pensionister.arbejdsløse og lignende "udskud" gasset og fjernet fra jorden overflade så kun de rige er tilbage.
Og når de så har udryddet alle fattigrøvene kan de jo så spekulere over hvem der så skal arbejde for dem ;-)

Så alle pensionister og arbejdsløse burde huske på at de IKKE skal stemme på LA ved næste valg eftersom de er så uendeligt skide overflødigt fyldmateriale og sagtens kan undværes.

Ja ja

Skrevet af Kenneth, Torsdag den 7. februar 2013, 09:36

Hold da op hvor kan I svine en mand til!

Gør Fauli til kloakarbejder

Skrevet af Jens Petersen, Onsdag den 6. februar 2013, 23:23

Interessant at Fauli og liberalisterne kræver "samfundssind" af fysisk/psykisk svækkede medborgere der generelt har nogle af DE LAVESTE INDKOMSTER i Danmark.

Søren Fauli har fyldt os med lort vha. sine reklamer gennem årene. Da han tydeligvis er (fysisk) sund og rask, kan han jo passende tvangsudskrives til at udføre sit lortearbejde under jorden, så vi slipper for at se på hans glinsende babyface og at høre på de brægende infantile bøvser der kommer ud af hans mund i utide.

Kom så Søren, vis os nu noget samfundssind !!! Kloakken venter på dig ....

hjælpppppppppp

Skrevet af emil, Onsdag den 6. februar 2013, 22:42

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle danmark behøver din hjælp

Hvad bidrager Søren Fauli med?

Skrevet af Martin , Onsdag den 6. februar 2013, 19:34

Hvad er det nu lige, Søren Faulis bidrag til samfundet har været? Altså ud over en række reklamefilm og andre film, der først og fremmest handler om ham selv? Det er vist på tide, at Fauli kommer ud og fejer nogle fortorve og hjælper til på et par plejehjem.

Fauli er en nar

Skrevet af Thomas Brandt, Onsdag den 6. februar 2013, 17:50

Der er mennesker der er fuldstændig knækket, om det er psykisk er fysisk. Medfødt eller i form af ulykke. Og nogle af disse har brug for at samfundet IKKE kommer og siger, du skal smide dine krykker og bidrage. For at de bare kan opretholde et minimum af livskvalitet, med de vilkår de har fået i livet.

Jeg kan så godt se, at dem der evt. måtte blive presset derud hvor de tager sig selv af dage. De er så ikke længere til gene for samfundet. Til glæde og gavn for fremtidge skattelettelser.

Dem der så omvendt HAR behovet, for at der er nogen der har brug for dem, som mange har. Dem skal man selvfølgelig hjælpe til at få lov til det. Der er rent faktisk nogen der får det så meget bedre med tiden, at de kan bidrage på et eller andet plan, og har brug for det.

Disse mennesker kan den dag idag henvende sig til deres kommune, og melde at de har brug for at bidrage.

Vi er ikke alle født normale, hvad normal så end er for en størrelse. Og nogen af os vil desværre blive ramt urimeligt hårdt i livet Men vi er skabt som ligeværdige mennesker, og vefærdssamfundet er skabt for at vi kan tage hånd om de svageste.

Hold kæft hvor jeg håber du bliver ramt af 117 ulykker, så kan Joachim B. Olsen slå et smut forbi, og give dig igen af samme skuffe.

Dog vil jeg så også sige, at der er en mentalitet hos de fleste, der hedder, man må tage hvad man kan få, og ikke hvad man har brug for. Socialt bedrageri, korruption og sort arbejde var det rimeligt om man gik mere efter.

Hvad nytter det hvis vi skal række de handicappede og gamle en hånd, for derefter at sparke dem ned igen.

Så Fauli, jeg ville ønske jeg kunne bidrage med en milliard indtægt, så der kunne ryge flere penge i statskassen, skabes arbejdspladser, og der kunne tages yderligere hånd om de syge og svage, unge som gamle. Og jeg selv kunne bidrage af egen lomme, til disse grupper, i form af ordentlige plejehjem, institutioner, osv. Intet ville give mig større glæde i livet.

Men jeg syntes du burde bidrage med at rejse af helvede til. Så du ikke skal plages med det danske velfærdssamfund, og vi ikke skal plages med/af dig.

Provokation er godt for debatten men husk at tænke dig om

Skrevet af allan rr, Onsdag den 6. februar 2013, 15:51

Gensidig respekt er åbenbart et ord som er fremmed for Søren,
Der er masser af mennesker der gerne vil yde en indsats du tror måske det er nok at provokere ,og skabe debat ? der er ganske vist mennesker der lever og får brød på bordet af at tale og udøve , men grundlæggende stammer alting fra manden der fisker,høster,og har andet arbejde som han kan se fysisk resultat af , når disse mennesker er slidt op , skal de have ret til at sætte sig på en stol og vente på at de dør ,hvis det er det de vil ,det hedder det frie valg.Du har da ret i at mange vil få et længere liv af at holde sig igang, men du kan da ikke mene at de skal tvinges til at være i gang hele livet !

Blinde

Skrevet af hayri tulumcu, Onsdag den 6. februar 2013, 14:10

Gælder det også for blinde det , som søren fauli sagde på åben mikrofon?

Søren Frauli igen Morgen TV- I guder

Skrevet af Rene Frederiksen, Onsdag den 6. februar 2013, 13:29

Så var Søren Frauli idag d.6 februar i morgen TV TV2, Jeg havde forventet,at han havde ville undskylde sin yders dårlige "Underholdning på Radio 24/7 over for den gamle mand på plejehjemmet på Nørrebro.Idag skulle han så mødes med et ældre ægtepar,Nej-nej og nej han var måske lidt mere dæmpet,men ellers lige så afsporet og høre på og hans udtalelser var " helt ude i hampen".
Jeg er absolut modstander af vold,men folk kan selv provokere, så meget, at selv den mest besindige mand ka finde på og gi ham et blåt øje: Min persontlige mening om Frauli er: ( Og jeg er vist ikke alene ) at han er grændseløs frækt afsporet dumt S--- og høre på -OG DEN MAND SKULLE VÆRE I UNDERHOLDNINGSBRANCEN ??? En dårlige afsporet underholdning,har jeg da aldrig været ude for i hele mit lin - FØJ !

Hvad betaler Fauli i skat ??

Skrevet af Hans Hansen, Onsdag den 6. februar 2013, 13:21

Folkepensionister skal ikke arbejde som frivillige.
De har arbejdet et helt liv og betalt skat - det er mere end man kan sige om "tilflyttere", som har den frihed at bede om kontanthjælp så snart de kommer indenfor grænserne. Det er her vi skal sætte ind.
Ligeledes var det måske en idé at se lidt på alle de "gratis" studerende fra udlandet som både får anvist bolig ( som de dog skal betal for) og SU.
Det er fint med udveksling, men skal du studere i f.eks. USA koster det minimum 400.000 kr årligt. Måske skulle vi se lidt på dette?

Du er forkert på den.

Skrevet af Maria , Lørdag den 9. februar 2013, 11:11

Altså inden du udtaler dig om noget, så ha lige fakta på plads først :)

1: udenlandske studerende får ikke SU. Færdig slut .... INGEN udover danske studerende får SU.

2. Hvorvidt det koster penge at studere som udlænding i Danmark eller ej afhænger helt af, om vedkommende kommer fra et EU-land eller ej. Kommer man fra et EU-land, så er det gratis at studere på universitetet i Danmark og i alle andre EU-lande .... Ligesom det er gratis for danske studerende at studere i andre EU-lande.

Er man IKKE fra et EU-land, så koster det ved kasse 1 at studere her i Danmark. Jeg ved ikke præcis hvor meget, men vil skyde på omkring 60.000 pr semester .... Ligesom det koster penge for en dansker at studere fx i Kina el USA.

Så udenlandske studerende er ikke bedre stillet end danske studerende .... Faktisk værre, da man i nogle EU-lande giver SU lign. støtte til danskere også, der vælger at studere der.

Sidst men ikke mindst: boliganvisning ..... Ja, universiteterne hjælper med at finde bolig til folk .... Men hvis du vil misunde at betale 2.700 kr for 12 kvm og fælles køkken og bad med 6 andre om måneden, så go for it.

Igen .... Ha lige fakta på plads, inden du kommer med dine ytringer, for du kunne ikke være mere forkert på den :)

blød i knolden

Skrevet af edvard, Onsdag den 6. februar 2013, 12:28

Hr. Søren Fauli er en sjov fætter som engang imellem kommer med nogle mærkelige udtalelser, glemmer aldrig hans optræden overfor en gammel naziforbryder der havde skudt hans farfar, man fulgte ham ned til forbryderen der skulle have haft en kugle for panden for mange år siden, her stod han næsten og vrælede udenfor hans dør og syntes at det var forfærdeligt for denne bandit hvad han havde gjort, det var ikke bedstefaren han havde medlidenhed med, næ det var denne psykopat ved navn Søren Kamp, som ikke engang gad tale med ham om det, har du fået psykologhjælp efter denne hændelse Hr Fauli ellers kan du nok nå det endnu i dette blødsødne samfund. fred være med din bedstefar. han var sku et mandfolk

har ikke hørt

Skrevet af k karlskov, Onsdag den 6. februar 2013, 11:53

prgrammet, MEN Søren Fauli kunne jo prøve at komme ind på de "yngre" pensionister der uden tvivl er bedre i stand til at yde for samfundet, men det tør Søren måske ikke? vi læser jo hele tiden om alle dem der uberetiget går på kontanthjælp/førtidspension - men det er der ikke nogen der tør komme ind på selv ikke regeringen - for så mister de jo stemmer - der er garanteret mange der kunne få arbejde, det at gå på arbejde giver frihed til selv at bestemme over sin tilværelse, så må man jo sætte tæring efter næring, vi er et meget forkælet samfund - hvis vi ikke kan få det vi vil have så surmuler vi bare og så er det pudsigt nok altid samfundets skyld, vi er alle en del af samfundet og må som sådan deltage aktivt, der er brug for alle hænder - og lige til sidst vi kan IKKE alle være akademikere

Frivillighed og Ældre

Skrevet af aktiv frivillighed bremses af et sløvt offentligt system og , Onsdag den 6. februar 2013, 10:57

Min erfaring er at Frivillighed IKKE undestøttes af Offentlige tværimod

man (vi) kan IKKE SAMLE frivillige uanset alder til at være frivillige hvis flaskehalsen er hos det "offentlige" /som jeg/vi har oplevet i min bydel:
Gu´er det vigtigt at vi er aktive og frivillige jeps............og herligt
Men lige nu må (VI) finde os i at vente til en offentlig ansat frivilligt går af grundet alder.en person der er jaloux og bange før nye aktive tiltag og derfor modarbejder frivillighed.

Prøv lige at tage det op og hvordan får frivvillige så sat noget igang så der kan komme rimelige arbejdsvilkår for frivilligheden????.
Hvordan er det de offentlig ansattes holdning til Frivillighed.
Min energi som frivillig mere end normalt.
MEN en hel bydel ligger stille mht. frivillighed grundet det offentliges ansattes uduelighed og manglende respekt.

Der er grænser for hvad gamle /ældre/frivillige skal sig byde
en gammel rotte gider IKKE sidde og lytte og afvente.....en kontornussers "SKRIFTLIGHED" bvdr.

Hvis offentlig ansatte skal samarbejde m. frivillige så må man i det mindste fordre en vis form for Proff. håndtering af opgaven
af dem der får penge for at sidde der v. møder etc.

En ildsjæl passer DÅRLIGT ind sammen m. "kontornussere" der er offentligt ansatte.
DET er en tendens JEG har oplevet gennem et LANGT liv m. en hel del frivillighed
OG DEN TENDENS/PÅSTAND SKULLE NOGEN MÅSKE SÆTTE FOKUS PÅ
og ikke kun skælde ud på de ældre
ældre er sgu blevet for voksne til at ville "pisses på"

Hvis det er så vigtigt at VI gamle er aktive og det rene guld for samfundet så ER det på tide at "samarbejdspartnere"
bliver lidt klogere, dygtigere OG IKKE danner flaskehals for udvikling af de frivillige og disses grupper.

Vidensniveau i indlæg

Skrevet af Finn Rasmussen, Torsdag den 7. februar 2013, 09:20

Sikke en masse påstande du slynger ud. gense f.eks. disse:

"En ildsjæl passer DÅRLIGT ind sammen m. "kontornussere" der er offentligt ansatte".

...og om skribentens vidensniveau:

"Hvis det er så vigtigt at VI gamle er aktive og det rene guld for samfundet så ER det på tide at "samarbejdspartnere"
bliver lidt klogere, dygtigere OG IKKE danner flaskehals for udvikling af de frivillige og disses grupper."

Til det sidste kan jeg kun sige - i lige måde!

Den vigtige pointe: Alle mennesker kan bidrage med noget

Skrevet af Peter, Onsdag den 6. februar 2013, 10:49

Jeg så Fauli i Go'morgen Danmark på tv2, og som jeg hører hans budskaber, så er det meget noget med, at alle kan bidrage med et eller andet. Uanset alder og tilstand (næsten).

OG - nok så vigtigt: Det handler om at det enkelte menneske skal føle sig værdsat, at der er nogen, der har brug for DIG og at du kan gøre en lille forskel for andre.

Det må være det positive udgangspunkt for debatten om, hvordan samfundet/vi alle så kan arbejde for, at det kommer til at ske - i højere grad end i dag.

Pesionister betaler også

Skrevet af Jytte, Onsdag den 6. februar 2013, 10:11

Vi pensionister betaler skam også, vi får ikke den store lønforhøjelse som andre i det ofentlige , men skal betale samme pris ,for vores varer ,tandlæger og hvad der ellers er .

Måske systemt er forkert?

Skrevet af Nielsen, Onsdag den 6. februar 2013, 09:55

Det er altid godt med en debat, og især når den føres af personer som ved hvad de taler om, hvilket ikke synes at være tilfældet med Søren Fauli og mange andre.
Jeg er enig med ham i, at det vil være godt for rigtig mange, men ikke for alle, hvis vi som folkepensionister kunne få lov at udføre nogle fornuftige arbejder, eller starte og drive forretninger, værksteder eller hvad ved jeg, således at der måske igen kunne blive liv i byerne. Problemet er jo, at systemet og SKAT ikke tillader os at være aktive, da det for dem er uhyre vigtigt at ethvert mikrobeløb bliver beskattet, og det uanset hvor meget det koster at kræve det op. Dermed går vor livslange erhvervserfaring tabt for landet, og mange keder sig bravt.
Man kunne ganske enkelt regulere alle sociale ydelser, SU, førtidspension samt anden offentlige forsørgelse til det samme grundbeløb + persontillæg som for en folkepensionist. Når man kræver at vi som pensionister skal kunne leve for det beløb, så kan alle andre selvfølgelig også.
Man kan give alle ubeskæftigede indvandrere og asylanter en skovl, en kost og en plastiksæk i hånden, således at de kan feje gader og rengøre langs landevejene, det kræver ingen sprogkendskab, altså er det overkommeligt for dem alle. Når de har udført dagens arbejde tilfredsstillende, kan de få udbetalt en dagløn. Vi vil på den baggrund kunne se en udvandring fra Danmark og et fald i kriminaliteten, og et lang mindre tryk på sygehuse og det samlede sundhedssystem som vi aldrig tidligere har set, og alt sammen vil det føre til en væsentlig forbedring af den danske økonomi.
Søren Fauli har åbenbart overset, at det ikke er vi folkepensionister som ønsker at være inaktive. Vi regeres af en flok mennesker som på linje med Søren Fauli ikke har nogen som helst arbejdserfaring i det produktive erhvervsliv. Måske skulle vi først og fremmest skifte dem ud, men dem vi havde før den nuværende regering var absolut ikke bedre.
Et godt eksempel på en politikers arrogance og stupiditet kunne vi som danskere opleve for nogle dage siden da den vel nok skarpeste debattør i landet ”Clement” havde Fru Vestager i studiet, konen fattede ikke hans spørgsmål, og hun gav ikke give velbegrundede svar, hun holdt stejlt fast i sine standardsvar. Man kan spørge, hvor langt skal vi mon synke før vi får folkestyret tilbage. Ved sidste valg, var det ikke et tilvalg af den nuværende regering, det var et fravalg af Lars Løkke og hans værdiløse regering.