Skal skilles efter 31 år: Schmeichel deler huset med konen

Bente Schmeichel kommer ikke til at gå tomhændet fra skilsmissen med Peter Schmeichel.

Det nu tidligere par gennem 31 år købte i 2007 et kæmpe hus på Strandvejen i Espergærde nord for København for 25 mio kr, og ifølge tingbogsattesten ejer de huset sammen.

Huset blev købt kontant i 2007, mens der i 2010 blev tinglyst lån for lidt over 14 mio kr. lån, som den tidligere målmand i bl.a. Manchester United og Brøndby, hæfter solidarisk med ekskonen. 

Om huset nu skal sælges efter skilsmissen, vides endnu ikke, men det er nok tvivlsomt, at Schmeichel kan sælge huset til samme pris, som han købte det til. I hvert fald er ejendomsvurderingen raslet ned på det over 300 kvadratmeter store hus. I 2007, hvor Peter og Bente Schmeichel købte huset for 25 mio kr., var den offentlige ejendomsvurdering over 30 mio kr. I 2011 er vurderingen nede på godt og vel 15 mio kr.

Peter Schmeichel offentliggjorde torsdag i en pressemeddelelse, at han og konen Bente Schmeichel er i seperationsforhandlinger. 

- Efter 31 års samliv er jeg desværre nødt til at meddele, at Bente og jeg er i gang med separationsforhandlinger. Det har været en meget svær beslutning, men efter omstændighederne har vi det godt. Vi er enige om at vores familie har den højeste prioritet, og vi håber derfor, at pressen vil respektere vores privatliv, og at vi ikke har yderligere kommentarer, skriver Peter Schmeichel i pressemeddelelsen.

Men huset, i første række til Øresund, er tilsyneladende ikke det eneste, som Peter Schmeichel skal dele med konen. I hvert fald er der ingen ægtepagt tinglyst i Danmark, hvilket som udgangspunkt betyder, at parret skal dele alle værdier sammen.

Peter Schmeichel og Bente Schmeichel har sammen børnene Kasper og Cecilie.

Læs også: