Geggo 1
213123
Den lille familie med Geggo, Cengiz og Alba har set dagens lys. Foto: Janus Nielsen
BM
Foto: David Leth Williams
BM
Familien fra Bryggen er snart klar til en 7. sæson, hvor Stephanie "Geggo" tager til Thailand og Linse drømmer om at få formindsket hendes brystimplantater, så hun kan få hængebryster. Familien består af mor Ann, Linse Kessler og Stephanie "Geggo" Kessler Christiansen, 24 år. Foto: David Leth Williams

For en uge siden kom lille Alba til verden - Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz Mads Salvarli første barn. Nu viser de hende frem for første gang.

Efter hele 25 timer med veer og en fødsel, som tog to en halv time, kom Alba til verden i fredags kl. 21.25. Den velskabte lille pige vejede 3630 gram og var 53 centimeter lang ved fødslen.

Siden da har reality-parret, der er kendt fra 'Familien fra Bryggen' lagt flere billeder op, men det er først nu, at vi for alvor får den lille ny at se.

»Jeg elsker hende her. Lille Alba«, skriver Cengiz i opslaget på Instagram efterfulgt af hjerter.

Jeg elsker hende!! Lille Alba #husk #familienfrabryggen #iaftenkl20 #påtv3

Et billede slået op af Cengiz Mads Salvarli (@cengizsalvarli7) den

'Geggo's kendte mor, Linse Kessler, har også delt et billede af sit første barnebar. I en følelsesladet Facebook-opdatering kalder hun Alba den 'største gave' og lover, at 'Familien fra Bryggens' yngste medlem vil få al den kærlighed, man kan forestille sig.

»Smukke, smukke Alba, du kommer ikke til at mangle kærlighed og mennesker omkring dig, som vil låne dig,« skriver Linse Kessler og poster et billede, hvor hun sidder med barnebarnet i sin favn.

NU MÅ JEG SIGE DET 󾌸 JAAAAA JEG ER EN MORMOR <3 <3 <3 TAK TAK TAK AF HELE MIT HJERTE TIL JER GEGGO OG CENGIZ, STØRSTE...

Opslået af Linse Kessler på 8. februar 2016

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook