KØB PLUS!

Scarletts ex hemmeligt gift med 'Gossip Girl'

De har kun været kærester i et års tid, men nu har Ryan Reynolds fået papir på kæresten Blake Lively.

Skuespillerparret gav hinanden sit ja i ly for pressen i går ved Boone Hall Plantation nær Charleston. Det bekræfter flere kilder overfor store medier som E! News og People. Der skulle efter sigende have været sket foran 60 gæster i et telt søndag.

De to Hollywood-stjerner mødte hinanden, da de indspillede filmen «Green Lantern» i fjor, og sidste år viste de sig for første gang sammen. De sidste par måneder har parret boet sammen i New York, men de har begge været påpasselige med at sætte ord på romancen i offentligheden, og brylluppet var efter sigende en overraskelse for mange tæt på parret.

Gift før

Canadiske Reynolds (35) har tidligere været gift med filmstjernen Scarlett Johansson (27). De blev skilt i 2010 efter kun to års ægteskab. Dengang var det Johansson, som søgte om skilsmisse. Reynolds har også en forlovelse bag sig fra langt tilbage - med rocksangerinden Alanis Morissette (38).

Blake Lively (25), som er bedst kendt fra TV-serien 'Gossip Girl' - har ikke været gift før, men hun har haft flere celebre kærester, deriblandt skuespillerne Penn Badgley (25) og Leonardo DiCaprio (37). Sidstenævnte forlod hun for et år siden.