Rasmus Seebach oprevet over Se og Hør: Jeg glemte IKKE fars grav

Sangstjernen Rasmus Seebach er vred, såret og krænket over en artikel i det nyeste nummer af Se og Hør.

Her kan du nemlig læse, at Danmarks største popstjerne pt, Rasmus Seebach og hans familie, angiveligt glemte at betale regningen for Tommy Seebachs gravsted. En forglemmelse, der ifølge bladet skulle have betydet, at gravstedet nær var blevet nedlagt.

Artiklen bygger på et lille skilt, som har været placeret på Tommy Seebachs gravsted. Skiltet med ordet 'hjemfalden' bliver brugt, når kirkegården ønsker at vide, om de pårørende ønsker at forny gravstedet, men ikke kan få kontakt med de efterladte. Så placerer kirkegårdens personale skiltet på graven i håb om, at de kommer forbi i julen og ser skiltet.

Bladet undrer sig over, at hverken Rasmus eller hans bror Nicolai, som begge tjener gode penge på pladesalg og koncerter, ikke har råd til at sørge ordentlig for den folkekære sangers sidste hvilested. Derudover skriver Se og Hør, at kirkegården har truet familien med at grave den afdøde sanger op.

Det har stødt familien i en grad, så Rasmus Seebach nu tager til genmæle. På sin profil på Facebook tager han på det kraftigste afstand fra historien.

Her skriver han blandt andet:

- Min familie og jeg føler os dybt sårede og meget hensynsløst behandlet. Vi har aldrig modtaget rykkere eller trusler fra kirkegården, og regningen med seneste betalingsfrist d. 31/12-13 er betalt.

- Jeg tænker, at Se & Hør helst ser, at jeg farer op i det røde felt og derved skaber endnu mere opmærksomhed omkring deres uetiske artikel - så det vil jeg forsøge at lade være med. Men jeg kan mærke, at jeg er nødt til at kommentere på så privat en krænkelse.

- Jeg håber og ønsker, at I derude ikke tror på alt, hvad I læser.

Rasmus Seebachs opdatering fik på bare en halv time næsten 10.000 likes og over 1700 kommentarer.

Hos Se og Hør er man selvsagt ikke enige i kritikken af deres artikel.

- Hvis Rasmus mener, at det hele beror på en fejl, så må han rette sin vrede mod kirkegården, for vi har altså ikke sat skiltet op. Og det kunne han passende have gjort i de utallige henvendelser, vi har haft, hvor vi har bedt om en kommentar, men kun fik hans manager, siger chefredaktør Niels Pinborg til bladets egen hjemmeside, seoghoer.dk.