Kendte

Photoshop-ups: Kan du spotte Keira Knightleys brystvorte?

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

På forsiden af bladet Allure ser det ud som om, at Keira Knightleys brystvorte er forsvundet

Skuespillerinden Keira Knightley lavede for nyligt et stort photo-shoot for det kendte blad Allure. Men nu bliver bladet beskyldt for at retouchere den smukke kvindes bryster.

Det ser lidt mærkeligt ud. 27-årige Keira Knightley poserer topløs iført en kort lille jakke fra Chanel, og hun har kun højre arm til at dække over sine bryster. Men der, hvor der burde sidde en brystvorte, er der ingenting. Det er helt tydeligt, at Pirates of The Caribbean-stjernen enten ikke har nogen brystvorter - eller også har en dygtig tekniker simpelthen - måske ved en fejl - retoucheret dem væk fra billedet. 

Læs også: Se billederne: De værste Photoshop-fejl - nogensinde

Keira Knightley udtaler i samme blad i et interview, at hun ikke har noget imod at lave nøgenscener, så længe hun ikke skal vise sig forneden.

- Jeg har ikke noget problem med at vise mine bryster. De er alligevel så små, at de ikke interesserer folk, siger hun i interviewet.

Men på forsiden af bladet er de altså i hvert fald ikke. Chefredaktøren for Allure benægter i øvrigt, at billedet skulle være blevet retoucheret, skriver Daily Mail.

Se mange flere rablende Photoshop-fejl i bt.dk's store galleri HER

Relaterede

Det læser andre