Den smukke ‘Paradise’-vært løfter nu sløret for, hvad hun gør for at bevare skønheden.

I forårets sæson af ‘Paradise Hotel’ står Rikke Gøransson for tiende gang i spidsen som vært. Og den smukke vært er bestemt ikke blevet mindre smuk med årene. Nu afslører hun lidt om, hvordan hun sørger for at holde sig fit og sund.

»Jeg er for halvandet år siden blevet certificeret som fitnesstræner og kostvejleder, og det tror jeg, at jeg har valgt at gøre, fordi jeg synes, det er noget af et gede-markede at finde rundt i, hvad man skal spise, og hvordan man holder sig slank og stærk på en sund måde,« siger Rikke til TV 3 og fortsætter:

»Så det var egentlig helt egoistisk for min egen skyld, og så synes jeg også, at det er rigtig lækkert at kunne hjælpe sine venner og familie. Det er rart at vide, hvordan man ligesom skal ernære sin krop til at være sund og modstå en masse sygdomme.«

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Dét kan vi forvente af ‘Paradise Hotel 2016′

Ikke for mange røde bøffer

Rikke fastslår, at hun bestemt ikke er fanatisk, når det kommer til, hvad hun indtager af mad og drikke. Hun forsøger dog at holde sig til få helt overordnede retningslinjer.

»Faktisk er det jo ikke så svært at leve sundt. Der er nogle kostråd, som man snildt kan følge uden at blive syg af det. Jeg prøver for eksempel at lade være med at spise for meget rødt kød. Det er så simpelt, at det røde kød kommer ind i din krop, og der går otte dage, før det er ude. Det er rigtig hårdt for dit fordøjelsessystem,« forklarer Rikke og tilføjer:

»Og så masser af økologiske grøntsager med vitaminer. Man skal tænke sig om, når man køber grøntsager, fordi hvis det er sprøjtet, så er det også dyrket et sted, hvor det ikke har fået næring op af jorden. Og så får du altså ikke de vitaminer og mineraler, som du har brug for. Så ikke for meget sukker og ikke for meget kulhydrat – det er tomme kalorier og tom energi.«

Se videoen nedenfor, hvor Rikke også fortæller, hvor ofte hun træner:

Se billeder af Rikke øverst.

LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Reality-livet har været godt for mig

Artiklen er oprindeligt bragt i HER&NU.