US-MUSIC-GRAMMY AWARDS-PRE GRAMMY GALA ARRIVALS
Ashanti deltager her i en pre-fest inden Grammyuddelingen søndag aften. Hun viste lidt ekstra hud. Foto: ROBYN BECK
US-MUSIC-GRAMMY AWARDS-PRE GRAMMY GALA ARRIVALS
Ashanti arrive for the Clive Davis & The Recording Academy's 2013 Pre-Grammy Gala And Salute To Industry Icons in Beverly Hills, California, February 9, 2013. AFP PHOTO Robyn BECK Foto: ROBYN BECK
Søndag aften er det tid til den årlige uddeling af den amerikanske musikpris Grammy.

Når grammyerne uddeles er der vanen tro masser af popstjerner både på den røde løber og på scenen. Der har været masser af spektakulære optrædener gennem tiderne, og med de spektakulære optrædener er der også mærkværdige outfits - der ofte er lidt for sexede. Hvem husker for eksempel ikke Lady Gagas kødkjole.

Do not do


Men tv-stationen CBS, der står bag prisuddelingen, vil i år ikke have så meget sex og frækt tøj på programmet.

- Vær venlig ikke at fremvise den nøgne hud omkring brystvorter og baller. G-streng er ikke acceptabelt. Og ingen 'blød' hud omkring kønsdelene må være synligt.

Sådan skriver tv-stationen i et brev til gæster og artister. Det er nu spændende at se om reglerne bliver overholdt.

Allerede lørdag aften var der opvarmingsfest til den store prisgalla. Her var stjernerne samlet for at hylde gamle musikikoner.

Se billederne: Kendisser varmer op til grammybrag
Kendte
Læs også:
Se billederne: Kendisser varmer op til grammybrag


I den anledning var den amerikanske sangerinde Ashanti mødt op for at feste med. Hun var iført en orange kjole, der  tiltrods for forbuddet, blottede en hel del hud omkring brysterne.

Det vides ikke hvordan tv-selskabet har tænkt sig at håndhæve deres forbud, men Ashanti fik nu alligevel lov til at være med i festen trods den halvblottede barm.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook