Kendte

Nu tre voldsepisoder: L.O.C. slog journalist i 2005

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Også i 2005 løb temperamentet af med den iltre musiker og tv-stjerne, Liam O'Connor. Det gik ud over en journalistelev fra RUC, der var i praktik på ugebladet Se & Hør, skriver samme blad. Her ses rapperen uden for Retten i Odense, hvor han onsdag blev idømt 40 dages betinget fængsel for den seneste voldsepisode. Foto: Sonny Munk Carlsen

L.O.C. der onsdag blev i dømt 40 dages betinget fængsel for vold, og som også har en voldsdom fra 2003 på straffeattesten, har en tredje voldsepisode på samvittigheden, i følge ugebladet Se & Hør.

Også i 2005 løb temperamentet af med den iltre musiker og tv-stjerne, Liam O'Connor. Det gik ud over en journalistelev fra RUC, der var i praktik på ugebladet Se & Hør, skriver samme blad. Frederik Ohsten havde skrevet en historie om rapperen, som L.O.C. angiveligt var meget vred over.

- Han blev meget meget hurtigt ophidset. Så snart han fandt ud af, hvem jeg var, blev han omgående meget hidsig, fortæller Ohsten til ugebladet.

- Jeg tilbød ham, at vi kunne snakke om historien, hvis han havde tilføjelser eller mente, at noget af det, jeg havde skrevet, var fejlagtigt, men at jeg selvfølgelig stod ved det, jeg havde skrevet. Det var han ikke tilfreds med, og så stak han mig en på skrinet, fortæller Frederik Ohsten.

Ifølge bladet kom sagen aldrig for en dommer, men Liam O’Connor blev pålagt at betale en bøde.

Sagen blev ikke nævnt under den nyligt afsluttede retssag, der onsdag resulterede i de 40 dages betingede fængsel.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Liam O’Connor.

Relaterede

Det læser andre