Kendte

Mystikken breder sig: Hunger Games-stjerne nægtet død to dage før sin død

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Bare to dage før sin død, blev den 46-årige amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman nægtet død på hjemmesiden media mass. Og to dage senere døde han så. Foto: ARND WIEGMANN

Det bliver ikke meget mere mystisk.

Bare to dage før sin død, blev den 46-årige amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman nægtet død på hjemmesiden media mass.

Og to dage senere døde han så.

Underligt nok havde ingen først spredt rygtet om Seymours død.

Det viser sig nemlig, at hjemmesiden media mass har specialiseret i at afkræftet dødsfald af skuespillere, der slet ikke er er døde - hvad enten rygtet har spredt sig eller ej.

Tidligere har media  mass således afkræftet både Geoger Clooneys, Harrison Fords og Jerry Seinfelds dødsfald - uden at nogen først havde sagt, at de var døde.

Og ifølge en anonym talsperson for den mystiske hjemmeside var det et rent tilfælde, at Hoffmans 'dødsfald-benægtelse' kom så tæt på hans virkelige dødsfald.

Og ifølge samme kilde, har media mass et helt lager af dødsfaldsbenægtelser klar. Her er der angiveligt både henvisninger til falske facebook-sider, falske manager-kommentarer og selvfølgelig en hel stribe af falske twitter-kommentarer fra falske med-stjerner.

Dét bliver vist ikke meget mere mystisk.

Relaterede

Det læser andre