Medinas barske nytårsmotto: Kan du ikke li' mig - så skrid

Sangerinden indfører censur og nultolerance overfor negative kommentarer på sine fan-sider

På årets første dag skruer Medina bissen på overfor sine kritikere. På sin facebook-side skriver hun, at hun personligt vil sørge for, at folk der skriver negativt eller ikke opfører sig ordentligt, bliver smidt ud fra fan-siden.

- New year motto: Don’t like me? Stop following me, stop commenting on my sites and leave, skriver hun på engelsk på sin facebook-side.

Oversat til dansk lyder hendes nytårsbudskab noget i denne retning:

- Kan du ikke lide mig, så lad være med at følge med på mine fansider, lad være med at skrive noget og smut. Så er problemet løst, lyder det blandt andet.

- Hvis du skriver noget negativt lort herinde, så bliver det slettet og du bliver blokeret fra at komme ind på mine fan-sider. Hvis du driller mine fans, så vil jeg personligt blokere og slette dig fra min liste. Dette site og mine andre sites er for folk, der ikke er snæversynede, folk der kan se ud over deres egen næsetip og folk, der støtter hinanden, lyder det.

Budskabet bliver hilst velkommen med bifald fra de fleste, mens enkelte andre kritiserer sangerindens selvbestaltede censur.

- Syntes det er lidt en mærkelig holdning at have . Man skulle da helst kunne komme med kritik til feks et billede eller en sang uden at blive slettet .... Troede kun det var i et diktatur det var sådan ... Jeg er vild med det meste af din musik , men vil kunne komme med kritik/spørgsmål uden at blive slettet, skriver en fan, der hedder Jens.

Medina sender dog nyheden om censur på sine fansider ud i verden med ønsket om et godt nytår.

- Så med disse ord: Godt nytår, runder Medina nytårsbudskabet af.

Medina har tidligere været på kant med de folk, der følger med på hendes fansider. Blandt andet på grund af hendes statusopdatering efter Nelson Mandelas død sidst på året.

Læs også: