Kendte

Lisbet Dahl: Jeg fortryder mine skilsmisser og mange mænd

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Skuespillerinden Lisbet Dahl indrømmer, at hun fortryder sine mange skilemisser. Foto. Søren Bidstrup  Foto: Søren Bidstrup

Revydronningen ville ønske, at hun kun havde haft en mand i sit liv

Hun har været gift fire gange og levet i fem forhold. Men hvis skuespillerinden Lisbet Dahl kunne have leve livet forfra, var det ikke gået sådan. Det fortæller hun i tv-programmet 'Stjernerne på slottet'.

- Jeg ville gerne have nøjes med én mand i stedet for fem, fortæller Lisbet Dahl i programmet.

De fire ægteskaber hun har været igennem spænder over en periode fra 1970 - 2000. Lisbet Dahl var i første omgang gift med skuespilleren Lars Høy indtil 1976. Fra 1977 - 1981 var hun gift med skuespilleren og teaterdirektøren Preben Kaas. I 1987 sagde hun ja til lydmanden Claus Wolter, som hun blev skilt fra i 1992 og fra 1995 - 2000 var Lisbet Dahl gift med forretningsmanden Stefan Fønss. Desuden levede hun i et forhold fra 1983 - 1986 med forfatteren Peter William Møller-Holst.

I 'Stjernerne på slottet' indrømmer revydronningen, at hun fortryder de mange ægteskaber og forhold hun har haft igennem livet.

- Skilsmisser er aldrig sjove. De er frygtelige og noget af det værste på jorden. Så jeg fortryder helt sikkert mine mange skilsmisser og mange mænd, fortæller Lisbet Dahl i programmet.

I programmet kommer det også noget komisk frem, at Lisbet Dahl i en alder af 18 år blev opfordret af sin mor til at være sammen med en masse mænd, da hun endnu ikke havde erfaring med det modsatte køn.

I de efterfølgende år fik hun tre børn med tre forskellige mænd, som hun ikke var gift med.

Lisbet Dahl har i alt fem børn og fem børnebørn, hvoraf det ene er et år ældre end hendes yngste barn.

På nuværende tidspunkt er skuespillerinden ikke i et forhold med nogen, for som hun siger i programmet:

- Jeg er ikke forelsket i nogen.

Du kan se mere til Lisbet Dahl i 'Stjernerne på slottet' tirsdag d. 26. februar kl. 20 på TV2.

Relaterede

Det læser andre