Mungo Park
Anne Linnets datter er vild med sin mors unge kone. Hun er begejstret for at se sin nygifte mor så glad. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Anne Linnet gift igen
Anne Linnet med kæresten Tessa - et privatfoto fra cd-boksen fra 2009, hvor de to sidder i turbussen under en turné. Foto: privatfoto

Musikeren Anne Linnet blev fredag gift med 23-årige Tessa Franck Linnet. Linnets datter - 36-årige Evamaria Linnet - er svært begejstret for sin nye, unge papmor. Det skriver B.T. i dag.

Anne Linnets datter, Evamaria Linnet, er 14 år ældre end den kvinde som hendes mor i fredags gav sit ja på Københavns Rådhus. Ifølge Evamaria Linnet betyder alderen dog ingenting for hendes forhold til Anne Linnets 23-årige og højgravide kone, Tessa Franck Linnet.

- Det er deres valg og deres måde at koble sig sammen på. En måde at udvikle sig sammen på. Det har været et stort ønske fra deres side, og alt hvad der gør dem glade, gør mig glad, siger Evamaria Linnet i mandagens udgave af B.T.

Hun understreger, at hun sætter stor pris på sin mors store kærlighed.

- Først og fremmest er det bare dejligt at opleve sin mor glad. Og det er hun. En anden ting er så at have fået Tessa som nyt familiemedlem. Hun er så skøn, siger Evamaria Linnet.

Køb B.T. i dag og læs:

  • Familie og venner samlet til bryllup
  • Læs Anne Linnets hilsen til B.T.s læsere fra bryllupsferien i Tyrkiet
  • Anne Linnet: Vi holder fest samme dato næste sommer
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook