loc
P3 Guld. Christiane Schaumburg-Müller og LOC ankommer til uddelingen af P3 Guld i Koncerthuset fredag 14. januar 2011. Foto: Martin Sylvest Andersen
Vold koster L.O.C. 40 dages fængsel
Voice-værten blev onsdag idømt 40 dages betinget fængsel for vold 33-årige Liam O'Connor, alias rapperen og Voice-dommer L.O.C., blev dømt for at have slået en mand med knytnæve kort før kl. 23 om aftenen den 9. juni i år under festivalen Rock Under Broen i Middelfart. Foto: Sonny Munk Carlsen
Rapper nægter sig skyldig i sag om vold
ARKIVFOTO 2012 af LOC- - Se RB 7/11 2012 10.19. Retten i Odense behandler straffesag mod Liam O'Connor, L.O.C. Han afviser at have slået en anden med knytnæve. (Foto: Camilla Rønde/Scanpix 2012) Foto: Camilla Rønde
Under en rejse til Tokyo valgte L.O.C og kæresten Christiane Schaumburg-Müller at lege med livet. Næsten som russisk roulette.

Inden den romantiske rejse til Solens Rige havde L.O.C. læst i det amerikanske magasin Forbes om en af verdens bedste og dyreste restauranter, Aragawa. Det fortæller han i Magasinet Traveller. Et eksklusivt sted, hvor en kobe-bøf koster 7.000 kr.

 - Vi skulle naturligvis også smage Fugu, og spurgte tjeneren, hvor lang tid, der ville gå, før man eventuelt døde, siger L.O.C. i magasinet.

Fugu, på dansk japansk kuglefisk, kan være ekstremt giftige.

- Han (tjeneren, red.) svarede ni timer, og da vi kom tilbage til hotelværelset syntes jeg, at jeg kunne mærke de forskellige tegn på snarlig død, som tjeneren havde beskrevet for os. Jeg tog derfor et bad og iførte mig derefter mit fineste puds og lagde mig til at dø på sengen, siger L.O.C.

Næste morgen vågnede den succesrige rapper og 'Vild med dans'-værtinden dog op igen, og nåede frem til den konklusion, at de måtte være i live. Og besluttede, at det skulle fejres med shopping-tornado gennem Tokyo.

- Vi har jo helt euforiske over at have overlevet det måltid og tog på shoppetur i Tokyo, hvor vi skulle have alt, hvad hjertet begærer. Bulgari smykker, den bedste mad, siger L.O.C. i bladet

Japansk kuglefisk indeholder nervegiften tetradotoxin. Det formodes, at giften dannes af bakterier i dens tarmkanal, hvorfra den overføres til bl.a. leveren og huden. Alligevel er fiskene en stor delikatesse i Japan - og en kultspise for udlændinge.

Det anslås, at mere end 50 mennesker dør hvert år, som følge af akut forgiftning, p.g.a forkert tilberedning.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook