Kronprinsesse Victoria på sygehuset efter skiulykke

Sveriges kronprinsesse Victoria var mandag ude for så slemt et styrt på sine ski, at hun måtte en tur på hospitalet. Efter en røntgenundersøgelse viste det sig, at hun heldigvis kun havde forstuvet en ankel, skriver Expressen.se.

- Kronprinsessen har forstuvet foden. Men det er ikke alvorligt, forklarer hoffets informationssekretær, Ulrika Näsholm.

Sveriges kommende dronning tilbringer de sidste dage af 2013 i et skiområde i Schweiz sammen med sin mand, Daniel og deres datter, Estelle. De var begge med Victoria på hospitalet, da hun skulle undersøges. 

Kronprinsessens skiskade er ikke værre, end hoffet garanterer, at det ikke vil påvirke Victorias royale pligter i det nye år.  

- Det kommer hverken til at påvirke hendes nuværnde skiferie eller kommende royale opgaver i den nærmeste fremtid. Og kronprinsesse Victoria har det efter omstændighederne godt, siger hoffets informationssekretær, Ulrika Näsholm, til Expressen.se 

Kronprinsessens styrt kommer samtidig med, at hele verdens øjne er på sygehuset i Grenoble, hvor Formel 1-legenden Michael Schumacher kæmper for sit liv efter et tragisk styrt på ski.

Læs også: