Kendispar går i 'Borgens' fodspor: Så ens er fiktion og virkelighed

Mette Walsted Vestergaard, der i øjeblikket er på barsel fra TV-avisen og tv-manden Michael Kristiansen skal skilles efter halvandet års ægteskab.

Med skilsmissen ligner Mette Walsted Vestergaard og Michael Kristiansens historie fuldstændig tv-serien 'Borgen'

Den populære tv-serie 'Borgen' er ofte blevet skudt i skoene, at den har plagieret virkeligheden. Men nu ser det ud som om, virkeligheden følger lige i hælene på 'Borgen'.

Torsdag blev det kendt, at TV Avisens populære nyhedsvært Mette Walsted Vestergaard efter seks år skal skilles fra politisk kommentator Michael Kristiansen. Kort tid efter, at parret har fået deres barn nummer to.

Og i den nye sæson af 'Borgen' - som lige nu samler danskerne hver søndag - er tv-vært Katrine Fønsmark og kæresten, politisk kommentator og tidligere spindoktor Kasper Juul, gået fra hinanden. Lige efter at de har fået barn.

- Jeg bliver boende på Østerbro, og Michael er sammen med børnene hos mig, da det er det mest praktiske med så små børn. Der er ingen krig på kniven, men en ny realitet, at vi skal til at være en skilsmissefamilie. Det er trist, men vi tager det stille og roligt, som Mette Walsted Vestergaard sagde i går. Helt i tråd med replikkerne i 'Borgen', hvor seriens kendispar også strækker sig til det yderste, for at takle bruddet praktisk og fornuftigt.

Det personlige brud er ikke eneste lighedspunkt mellem tv-serien og virkeligheden. Også karrieremæssigt er der sammenfald.

Ligesom Kasper Juul og Torben Friis' ugentlige tv-program om den politiske verden stopper på den fiktive TV1, stopper også 'Mogensen og Kristiansen' på TV2.

- Kristiansen og jeg trænger til en pause. Vi har hver fredag i fem år arbejdet med Danmarks sjoveste politiske program. Vi trænger lige til at genoplade lidt, som Peter Mogensen udtalte i den forbindelse.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08