Kan du huske Barbara: Her er den danske Playboy-model i dag

Playboymodellen Barbara Zatler er i øjeblikket i gang med at flytte fra Danmark og over på den anden side af sundet til den storslåede svenske natur. Men hendes danske fans behøves ikke frygte, at hun gemmer sig derovre, selvom hun tidligere har fortalt, at det var slut med modelkarrieren. Den er genoptaget på fuld tryk, og det kan hendes fans nyde godt af de kommende måneder.

- Jeg har supertravlt med modelarbejdet lige nu. Det går rigtig godt. Der udkommer en masse magasiner i december og januar, hvor jeg er med i. Jeg har også lavet The Stunt Comedy Show til DR, Og så er jeg blevet spurgt, om jeg vil være med i en film. Jeg kan desværre ikke afsløre så meget endnu. Men det er en dansk film, siger hun til bt.dk.

Barbara Zatler forklarer selv, at det ikke er en kæreste, der trækker i det svenske. Det er derimod den svenske natur, der lokker ovre på den anden side af Øresundsbroen.

- Min far er halv svensk, så det ligger lidt i blodet. Jeg har boet der før, men jeg flyttede hjem til Danmark sidste år. Jeg må nok indrømme, at jeg er faldet for Sverige og den fantastiske natur, som den jyde jeg er, siger Barbara Zatler til bt.dk.

Hendes fans ærgrede sig gevaldigt, da hun i en periode ikke ønskede at leve af at være model længere. Til alles held ændrede den 33-årige Playboymodel mening.

- Jeg kører lidt i træt i det i perioder. Så har jeg brug for nye græsgange. Den her gang regnede jeg med, det skulle være helt slut. Men der kom ild i bålet igen, griner hun.

Selvom det ikke ville være nogen sag for modellen at finde en kæreste, har hun valgt at leve i en slags frivillig cølibat.

- Jeg har ikke nogen kæreste. Jeg er heller ikke på udkig efter nogen. Det har jeg aldrig rigtig været. Det står ikke øverst på min ønskeliste. Jeg har lidt svært ved tanken om at binde mig. Jeg har levet i cølibat længe. Jeg er en slags semi-nonne, siger hun.

 

Læs også: